Annonce
Holstebro

Tre undervisere på VIA har fået fin fagbogspris

Anne Mette Habekost, Krishna Husted Vijayarankan og Lilian Sølvsten, der alle er tilknyttet VIAs socialrådgiveruddannelse, fik på Bogforum en pris på 25.000 kroner for forslag til fagbog. Til højre Lea Korsgaard fra Zetland. Pressefoto: Via College
Med forslag til en ny bog om "Tavshedspligt og tværprofessionelt arbejde" har Krishna Husted Vijayarankan, Anne Mette Habekost og Lilian Sølvsten, der underviser socialrådgivere på Via, fået en fagbogspris på 25.000 kroner.
Annonce

HOLSTEBRO: På dette års Bogforum i weekenden i Bella Centeret i København modtog tre undervisere fra VIA's socialrådgiveruddannelsen i Holstebro en særpris på 25.000 kroner for deres forslag til en ny lærerbog om et centralt emne inden for socialt arbejde: "Tavshedspligt og tværprofessionelt arbejde". Det skriver VIA College i en pressemeddelelse.

De vandt nemlig Samfundslitteraturs Lærebogspris, som er Danmarks største faglitterære pris, og som hvert år uddeles på Bogforum.

Prisen gives til undervisere og forskere for et velformidlet og gennemtænkt forslag til en lærebog til de videregående uddannelser. Forslaget skal være nytænkende, originalt og dække et væsentligt fagligt emne, som bidrager til at udvide lærebogsmarkedet.

Annonce

Bedre overblik over regler

Med bogen Tavshedspligt og tværprofessionelt arbejde vil Krishna Husted Vijayarankan, Anne Mette Habekost og Lilian Sølvsten, der alle er tilknyttet VIAs socialrådgiveruddannelse, skabe et samlet overblik over forvaltningsreglerne og deres indbyrdes sammenhæng, så både borgere og socialrådgivere undgår forkerte afgørelser.

Ifølge forfatterne medfører uklarhed og usikkerhed om reglerne i dag en del "hovsa-afgørelser", der ikke er juridisk korrekte og skaber rets-usikkerhed for borgerne. - Med forslaget til en ny lærebog på området skriver forfatterne sig direkte ind i en aktuel opmærksomhed på helhedsorienteret og tværprofessionelt arbejde. Og deres forslag vil samtidig dække et helt centralt lærebogsbehov inden for socialt arbejde, lyder begrundelsen fra forlaget blandt andet.

Prisen blev overrakt 15. november på Bogforum, og vinderne blev interviewet på scenen af chefredaktør ved Zetland, Lea Korsgaard, der var konferencier.

Vinderen af Lærebogsprisen forpligter sig til at levere det endelige manuskript senest 1. september 2020. Forlaget Samfundslitteratur forpligter sig til at udgive bogen inden for fem måneder efter, manuskriptet er afleveret, så bogen vil udkomme senest 1. marts 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Stødte sammen i rundkørsel

Annonce