Annoncørbetalt indhold

Tre ting du bør vide om salg af din bolig

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det har alle dage været en god investering at købe en bolig fremfor at bo til leje, hvor du i bund og grund smider penge ud af vinduet hver måned. Med tiden stiger boligen i værdi og du vil ofte kunne tjene godt på den, når du synes det er tid til at rykke videre. Er du nået til det punkt, hvor du ønsker at sælge din lejlighed eller dit hus, så får du i denne artikel gode råd til salg af din bolig.


Annonce

Boligforbedringer 

En måde hvorpå du kan gøre din bolig endnu mere attraktiv, er ved at foretage nogle boligforbedringer. Dine valg af boligforbedringer kan have indflydelse på din boligs værdi og være med til at skabe et større overskud. En forbedring kunne for eksempel være udskiftning af vinduer eller renovering af køkkenet.


Få flere ejendomsmæglere til at vurdere boligen

Når det er blevet tid til at sætte din bolig til salg, så sørg for at få foretaget en uforbindende salgsvurdering. Her er det en rigtig god idé at få flere ejendomsmæglere uafhængig af hinanden på sagen. Der kan nemlig være betydelige forskelle i ejendomsmæglernes vurderinger, da der ikke findes nogen objektiv målestok for prisfastsættelsen af en bolig. Det kan ske at mægleren kommer med tre forskellige vurderinger; en optimistisk, en pessimistisk og en realistisk vurdering.

En uforbindende salgsvurdering er gratis og det er dermed en billig og god måde at skabe et indtryk af, hvad din bolig kan sælges for.

Du skal også være klar over, at du ikke nødvendigvis skal vælge den mægler der vurderer din bolig højest, da det desværre kan vise sig, at ejendomsmægleren har sat vurderingen for højt og slet ikke er i stand til at sælge din ejendom til den vurderede pris. Dette kan føre til en lang salgsperiode, hvor du i sidste ende må sænke prisen drastisk.


Selvsalg eller brug af ejendomsmægler? 

Når du skal sælge din bolig, så kan du vælge at gøre brug af en ejendomsmægler, som tager sig af salget, eller du kan vælge at gøre det selv.

Hvis du vælger en mægler, så er der forskel på prisen. Som oftest tager en ejendomsmægler et sted mellem 2-6% af kontantprisen i salær. Ofte er der en fast pris eller fast pris plus en procent af kontantprisen.

Selvsalg er en anden mulighed, som gør at du sparer pengene på en eventuel mægler. Det er blevet mere og mere populært de seneste år selv at forsøge sig med at sælge sin bolig. Det kræver en del tid, at sælge selv i forhold til at lave salgsopstilling, annoncer og marketing for boligen, men i sidste ende kan du også spare en god sum penge, ved at gøre det på denne måde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.