Annoncørbetalt indhold

Tre praktiske projekter til ferien

PR-foto credit

Artiklen indeholder sponsoreret indhold

En travl hverdag med arbejde, indkøb og familie kan gøre det svært at få tid til forskellige projekter rundt omkring i huset eller i haven. Og selvom en ferie også er et tidspunkt, hvor du fortjener at få benene lidt op og slappet af, så er det også et oplagt tidspunkt til at få fikset hjemmet lidt op.


Annonce

Men hvilket projekt skal du give dig i kast med denne gang? Det kan måske være, at der ikke umiddelbart er noget, der trænger til at blive repareret eller udskiftet derhjemme. Så kan det være, at der er andre projekter, der kan få dit hjem til at virke endnu flottere.


Skab et hyggeligt hjemmekontor

Fra et lille hjørne i stuen til et helt værelse - der er mange muligheder for at skabe et kontor derhjemme.


Er du derfor en af dem, der er begyndt at arbejde lidt hjemmefra, så kan et godt projekt være at skabe et hjemmekontor. Dermed kan du være med til at optimere din effektivitet samt sørge for, at du sidder behageligt, når du er placeret foran computeren.


Pift terrassen op

Hvis du har en terrasse, så bliver den sikkert brugt til lidt af hvert. Især sommeren er det rart med et udeområde, hvor du for eksempel kan sætte et havemøbelsæt op eller slikke lidt sol.


Det danske vejr kan dog være hårdt mod en terrasse, der sjældent får meget beskyttelse mod regn, hagl og sne. Derfor kan den også komme til at trænge til en kærlig hånd med årene. Og hvis det er ved at være tid til at friske terrassen op, så den kan se ny og indbydende ud, så kan materialer som terrassebrædder hjælpe dig godt i gang med dit projekt.


Sørg for at lægge en ukrudtsdug under din terrasse, så du undgår at ukrudt og lignende vokser op mellem brædderne. Samtidig er det ekstra smart at etablere et fald, så regnvand ikke samler sig. Det kan nemlig nedbryde træet med tiden.


Sæt et nyt præg på hjemmets rum

Fedtede børnefingre og levende lys er blot nogle af de ting, der kan medføre, at en væg kan trænge til en ny omgang maling. Det kan både være, at stuen trænger til at blive piftet lidt om. Men det kan også være, at der er andre grunde til at finde lidt maling frem.


Har du et barn? Så kan det måske være på tide at lade dem vælge farven til deres eget værelse. Måske har væggene været en fin pink farve hidtil, men nu er der behov for hvide vægge? Eller hvad med at afprøve en ny farve på blot en enkelt væg? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.