Annonce
Erhverv

Tre i én: Nyt liv i gågadebutik

Gæsterne i gågaden får de næste måneder mulighed for at hente mere viden om Holstebros udvikling. Arkivfoto: Morten Stricker
Holstebro Udvikling, Cityvækst og Holstebro Handelsstandforening lejer sig ind i gågaden i Holstebro.

Holstebro: Telenor har i flere år haft butik i Nørregade 13. Men siden teleselskabet forlod bymidten har lokalerne har stået tomme.

Fra 29. april bliver der igen liv i butikken. Der er tre lokale organisationer, der flytter sammen i gågaden.

Det er Holstebro Udvikling, Handelsstandsforeningen og Cityvækst, der indtager bygningen. Det er alle tre organisationer, der har udviklingen af Holstebro som kerneområde.

Der er tale om et kontorfællesskab med navnet, Huset for Vækst og Udvikling. De nye lokaler giver også mulighed for events og udstillinger, der handler om Holstebros udvikling.

Det nye fællesskab i bymidten løber i første omgang til februar 2022.

- Vi arbejder alle tre med at skabe liv i bymidten. Ved at have fælles faciliteter midt i byen kan vi nemmere arbejde i samme retning og inddrage både borgere, butikker og virksomheder i arbejdet, siger den nytiltrådte direktør for Holstebro Udvikling, Maj Britt Rosenmeyer Olsen, i en pressemeddelelse. Hun er også er formand for Cityvækst Holstebro.

Handelschef Jens Kristian Larsen ser frem til at flytte sit skrivebord helt tæt på medlemmerne i gågaden. , der i forvejen har sin daglige gang i gågaderne, glæder sig over at kunne være helt tæt på aktører, som også arbejder med udviklingen af området.

- Vi har rigtig mange ting i gang i bymidten. Ved at samarbejde tæt kan vi få endnu mere ud af hinanden i byen, så det kan kun blive godt, siger Jens Kristian Larsen.

Åbningen finder sted i forbindelse med Open By Night torsdag den 29. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce