Annoncørbetalt indhold

Tre fantastiske måder at opleve Tyskland på

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vores naboland kan meget mere end bare at agere som grænsehandel eller gennemkørsel til Sydeuropa. Faktisk er Tyskland selv et fantastisk sted at rejse rundt i, hvis man ikke ønsker at kæmpe om strandpladserne på en Sydeuropæisk strand.

Fra naturoplevelser til storby-sightseeing, så har Tyskland et hav af oplevelser, som du kan vælte dig i uden at skulle særligt langt væk.

Annonce

Cruise på floden

I hjertet af det sydlige Tyskland udspringer den flydende motorvej Donau, som bugter sig gennem landet og ender helt i Rumænien. Floden har alle dage været brugt som Europas handelskanal, men den kan også tilbyde noget andet helt særligt – nemlig naturen, den går igennem.

Det er muligt at sejle med en lejet båd eller på et flodkrydstogt, hvor man bliver præsenteret for den smukkeste natur i Østeuropa. Hvor flod og bred møder bjergene, vil man opleve, hvordan naturen kan tage pusten fra én, og lyset vil reflektere på vandoverfladen og gøre denne naturoplevelse til en, man ikke glemmer.

Et væld af storbyer

Mange ved, at Berlin er et mekka af kultur og historie, som gør byen til et besøg værd. Fra punkkultur til gamle nazi-hemmeligheder, så favner hovedstaden bredt, og man vil opleve en ny side af byen, hver gang man kommer tilbage.

Men der er mange byer i Tyskland, som er et kig værd, hvis man vil have storby under huden. Både Flensborg og Hamborg er to byer, der har en masse at tilbyde. Flensborg byder på shoppemuligheder gennem de små, farvede gader, hvor der både er nichebutikker og de store centre med al den nyeste mode.

I Hamborg kan man opleve alle de smukke renæssancebygninger. Både Hamborgs rådhus og St. Michaelis-kirken er smukke bygninger, der tårner op over byen. I kirken kan man blandt andet vandre til toppen og få et smukt vue over byen.

Kom helt ned i gear

Er man alligevel ikke til det hæsblæsende liv i storbyen, kan man i stedet tage uden for byerne for at komme helt ned i det laveste gear. Her tilbyder Tyskland et væld af campingpladser, en mulighed for en mere ”fri ferie”, som mange kalder det.

På denne måde kan man skræddersy sin ferie, som man ønsker det, og fordi tyskerne selv er vilde med campingferier, er der ikke bare mange mulige camping-destinationer, men mange muligheder for, hvad din campingferie skal indeholde.

Er der børn med, så kan det være en fordel at vælge steder med badelande og legepladser, så de små er underholdt. For de voksne er der mange campingpladser, som ligger relativt tæt på de store byer, således det også er muligt at tage på dagsture og opleve endnu mere end blot pladsen, man bor på.

Tyskland har derfor mange spændende og unikke muligheder for gode oplevelser i ferien, hvilket denne tekst forhåbentlig har kunnet understrege.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.