Annoncørbetalt indhold

Tre boligtrends som 2020 har bragt med sig

Artiklen er sponsoreret indhold

2020 har været en godt år, specielt når det kommer til boligindretning. Der er udsprunget mange forskellige boligtrends, hvor nogle af dem er genkendelige og andre er nye. Boligtrends kan være svære at finde rundt i, da de skifter hver eneste sæson. Det kan være forvirrende at vide, hvad man skal gå efter, når man er ude og handle efter møbler og niche-ting. Derfor kan denne artikel være med til at pege i den rigtige retning, når det kommer til 2020’s boligtrends.

Vintage - genbrugsartikler, personlighed og miljøet

Vintage indretning er en af de trends, som er kommet for at blive. Med alt den debat om genbrug og miljøet er det en af de trends, som har rigtig mange følgere, som er trofaste overfor at beskytte planeten. Der er også mange andre fordele ved at købe vintage og genbrugsmøbler. Genbrugsmøbler er ofte langt billigere end nye møbler, og de kan være med til at give hjemmet en charme, som nye møbler ikke har.

Der er mange steder, hvor man kan handle vintage og genbrugsmøbler, som kan give meget personlighed til dit hjem. Genbrugsforretninger har meget guld, men ellers er handelsplatformer som Facebook Marketplace og DBA gode steder. Hvis man går efter de helt fine vintagemøbler, kan man overveje online auktioner københavn, da online auktioner ofte har lidt mere eksklusive møbler og brands.

Minimalisme er tilbage - og det er vi mestre til i Danmark

Nordisk minimalisme er en bevægelse, som begår sig både inden for mad og bolig. I begge tilfælde handler det om en nedspillet stil, hvor hver komponent på tallerken eller i hjemmet er nedtonet og udfører sin opgave på en enkel og simpel måde. Sammenlagt for maden og tallerken skaber det en oplevelse af stilhed og ro, som man får meget få andre steder. Specielt når det kommer til indretning af boligen kan minimalisme ironisk nok virke futuristisk, da det hele virker så simpelt og moderne.

Gør det selv møbler

Gør det selv møbler er en anden trend, som hænger meget sammen med vintage og genbrugsmøbler. Det er en måde hvorpå man kan gøre hjemmet meget personligt, men samtidig undgå at købe nyt og derved være bedre for planeten. Det er muligt at lave senge, sofaer og borde ud fra træpaller og meget andet. Her gælder det bare om at være kreativ, og udnytte de materialer, som man kan købe billigt eller finde ude i naturen.

Artiklen er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.