Annonce
Holstebro

Tre arkitektgrupper dyster om forslag til byudvikling

Tre arkitektteams er valgt til at udarbejde en samlet plan for udvikling af bymidten - og herunder sygehusgrunden - og dermed vække interessen hos investorer. Det skal blandt andet ske ud fra de ideer, som borgere leverede på et workshop om byudkiklingen den 27. februar. Arkivfoto: Morten Stricker
Holstebro Udvikling P/S har valgt de tre arkitektgrupper, Vandkunsten, AART og Lendager Group til at give hvert deres bud på en langsigtet udviklingsplan for midtbyen og herunder sygehusgrunden.

Holstebro: 19 arkitektteams bød ind på opgaven, og nu har bestyrelsen for Holstebro Udvikling P/S valgt de tre grupper, som skal give hvert deres bud på en langsigtet udviklingsplan for midtbyen - og herunder for den 70.000 kvadratmeter store sygehusgrund.

Team AART, Team Vandkunsten og Team Lendager er de tre tværfaglige hold, der de næste måneder skal slå streger til en langsigtet og sammenhængende udviklingsplan for midtbyen. Det skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

Hvert team består af en hovedrådgiver og et antal samarbejdspartnere.

Det er byplantegnestuen CFBO, som afvikler arkitektkonkurrencen for Holstebro Udvikling, og CFBO er lige nu ved at lægge sidste hånd på konkurrencematerialet til de tre teams.

- Vi har fået rigtig mange forslag fra borgere, virksomheder og organisationer i Holstebro de seneste måneder, og det er i høj grad de input, vi nu beder de tre teams tage afsæt i og gøre til konkrete ideer, siger Rasmus Cassøe, som er partner i CFBO i pressemeddelelsen.

De tre bud på udviklingsplaner skal ligge klar i løbet af efteråret, hvorefter Holstebro Udvikling vil udpege én vinder, som skal udforme den endelig plan for udviklingen af Holstebros midtby.

De tre forslag til udviklingsplaner skal ligge klar til efteråret, hvorefter Holstebro Udvikling udpeger en vinder, som skal udforme den endelig plan for udviklingen af midtbyen.

Planen skal være med til at skabe interesse hos investorer og andre, der vil udvikle helt konkrete byprojekter i Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce