Annonce
Holstebro

Tre arkitektgrupper dyster om forslag til byudvikling

Tre arkitektteams er valgt til at udarbejde en samlet plan for udvikling af bymidten - og herunder sygehusgrunden - og dermed vække interessen hos investorer. Det skal blandt andet ske ud fra de ideer, som borgere leverede på et workshop om byudkiklingen den 27. februar. Arkivfoto: Morten Stricker
Holstebro Udvikling P/S har valgt de tre arkitektgrupper, Vandkunsten, AART og Lendager Group til at give hvert deres bud på en langsigtet udviklingsplan for midtbyen og herunder sygehusgrunden.

Holstebro: 19 arkitektteams bød ind på opgaven, og nu har bestyrelsen for Holstebro Udvikling P/S valgt de tre grupper, som skal give hvert deres bud på en langsigtet udviklingsplan for midtbyen - og herunder for den 70.000 kvadratmeter store sygehusgrund.

Team AART, Team Vandkunsten og Team Lendager er de tre tværfaglige hold, der de næste måneder skal slå streger til en langsigtet og sammenhængende udviklingsplan for midtbyen. Det skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

Hvert team består af en hovedrådgiver og et antal samarbejdspartnere.

Det er byplantegnestuen CFBO, som afvikler arkitektkonkurrencen for Holstebro Udvikling, og CFBO er lige nu ved at lægge sidste hånd på konkurrencematerialet til de tre teams.

- Vi har fået rigtig mange forslag fra borgere, virksomheder og organisationer i Holstebro de seneste måneder, og det er i høj grad de input, vi nu beder de tre teams tage afsæt i og gøre til konkrete ideer, siger Rasmus Cassøe, som er partner i CFBO i pressemeddelelsen.

De tre bud på udviklingsplaner skal ligge klar i løbet af efteråret, hvorefter Holstebro Udvikling vil udpege én vinder, som skal udforme den endelig plan for udviklingen af Holstebros midtby.

De tre forslag til udviklingsplaner skal ligge klar til efteråret, hvorefter Holstebro Udvikling udpeger en vinder, som skal udforme den endelig plan for udviklingen af midtbyen.

Planen skal være med til at skabe interesse hos investorer og andre, der vil udvikle helt konkrete byprojekter i Holstebro.

Annonce
Holstebro

Forældre i tvivl om vaccination af deres børn: - Vi vakler simpelthen sådan, om vi skal eller ikke skal

Danmark

Lørdagens coronatal: 3744 nye smittetilfælde og 13 dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

TTH tabte for femte gang i seks kampe: - Det var langt under det niveau, vi skal have

Sport For abonnenter

Videoanalyse og liveblog: TTH tabte på udebane til oprykkerne fra Skive

Holstebro

26-årig fængslet for at trække køkkenkniv, sætte den mod nakken af en person og sige: 'I will fucking kill you'

Erhverv

Tre butikker ser tilbage på Black Friday og frem mod en hverdag med mundbind: Det værste er faktisk de ting, vi begynder at have i restordre

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

Holstebro For abonnenter

Byrådets længst siddende medlem røg ud, og det er glædeligt

Sport For abonnenter

Karakterbogen: En stor sump af middelmådige præstationer

Vestjylland For abonnenter

Kronprinsen og fodboldstjernerne går i tøj fra Ringkøbing: Frederik og Casper sælger eksklusive jakker til de kendte

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Holstebro

26-årig anholdt for at gribe køkkenkniv og true tre personer på livet, da de bad ham skrue ned for musikken

Struer For abonnenter

De skiltes som uvenner, men efter 82 år er de igen de bedste venner på plejehjemmet: - Jeg blev sgu sur, da han sagde, at jeg lugtede af ko

Leder For abonnenter

Lad det blive ved pas og mundbind - den sunde fornuft kan sagtens klare resten

Annonce