Annonce
TTH Damer

Travlhed tvinger TTH til udskiftning på trænerbænken

Torben Møller, som her ses under træningsopstartens løbetest, stopper i TTH Holstebro efter denne sæson. Foto: Johan Gadegaard
Når denne sæson er afsluttet, bliver der skiftet ud på trænerbænken hos dameholdet i TTH Holstebro. Assistenttræner Torben Møller har valgt at sige stop, selvom begge parter er tilfredse med samarbejdet. Der er ganske enkelt ikke nok timer i døgnet for assistenttræneren.

Holstebro: Det har været en svær beslutning, den som Torben Møller har truffet.

For han er yderst tilfreds med sit job som assistenttræner i TTH Holstebro, og det er gengældt fra klubbens side.

Torben Møller, som har været assistenttræner for ligaholdet i de seneste to sæsoner, har dog måtte sande, at kabalen ikke længere går op.

- Det har været en svær beslutning, da jeg trives rigtig godt i klubben, og har et vældig godt samarbejde med Pether Krautmeyer og alle folkene omkring holdet. Jeg brænder meget for dette projekt, men samtidig brænder jeg også meget for mit civile job hos Creativ Company og må konstatere, at jeg mangler ti timer ekstra i døgnet for at få tingene til at kunne fungere optimalt, siger Torben Møller i en pressemeddelelse.

Han kommer især til at savne den atmosfære, som han har oplevet i sin tid i TTH Holstebro.

- Jeg er vild med den kultur og tilgang som vores ligadamespillere har til vores fælles projekt. Det er en fornøjelse at være i et så spændende klub- og elitemiljø, så jeg tager masser af erfaring med mig, som jeg fremover kan bruge i andre sammenhænge. Nu ser jeg frem til vores deltagelse i Final 4 stævnet her i Holstebro. Det bliver en fantastisk håndboldfest og oplevelse, siger Torben Møller.

TTH-direktør John Mikkelsen sætter pris på Torben Møllers indsats i klubben, og han kalder ham for et "fantastisk klubmenneske"

- Vi håber, at vi på et senere tidspunkt kommer til at arbejde sammen med Torben igen, da han på mange måder bidrage med stor passion og kvalitet, siger John Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kom efter dem. Hårdt

Bedst som man troede, at man havde set det meste, så dukker der endnu en sag op om misbrug af offentlige midler. Denne gang i Forsvaret, hvor anklagemyndigheden mener at kunne bevise, at civile erhvervsdrivende har kunnet bestikke sig til lukrative vedligeholdelseskontrakter betalt af skatteyderne. Sagen - sammen med andre lignende sager - sætter desværre et stort spørgsmålstegn ved, hvor godt det offentlige egentlig har styr på de penge, som borgerne har betroet dem. I Socialstyrelsen kunne Britta Nielsen gennem mange år berige sig selv - og det har udvalgte medarbejdere i Forsvarets Ejendomsstyrelse sandsynligvis også kunnet. To medarbejdere i Forsvaret er allerede tiltalt i en sag, der ligger tre år tilbage. Og yderligere sigtelser kan være på vej i en ny sag, der begyndte med, at en økonomimedarbejder ved et installationsfirma i Holstebro råbte vagt i gevær over for Rigsrevisionen. Midt det mørke og rod som er ved at blive afdækket, kan den tidligere økonomimedarbejder holde hovedet og fanen højt. Det er sandsynligvis takket være ham, at sagerne kommer frem i lyset, så det forhåbentligt bliver muligt også at stille de ansvarlige til ansvar. Desværre ryster sådanne sager ikke bare den enkelte afdeling, hvor svindlen er begået. Den rammer i det her tilfælde hele Forsvaret og alle de mennesker, der er ansat. Det er naturligvis bunduretfærdigt - men mistanken om urent spil er svær at viske bort igen, og derfor er der også kun en løsning, og det er at komme juridisk efter de ansvarlige - og komme efter dem hårdt. Vores samfundsmodel bygger på en høj grad af tillid. Både til hinanden men også til de myndigheder, der forvalter en af verdens højeste skatteprocenter. Forsvinder tilliden, så bliver det både vanskeligere at være borger og myndighed. Heldigvis var det moralske kompas rigtigt indstillet hos den unge mand, der gik til Rigsrevisionen og politiet med sin bekymring. Det kan alle, der læser bare lidt i Rigsrevisionens beretning om sagen, konstatere ved selvsyn.

Annonce