Annonce
TTH Damer

Travlhed tvinger TTH til udskiftning på trænerbænken

Torben Møller, som her ses under træningsopstartens løbetest, stopper i TTH Holstebro efter denne sæson. Foto: Johan Gadegaard
Når denne sæson er afsluttet, bliver der skiftet ud på trænerbænken hos dameholdet i TTH Holstebro. Assistenttræner Torben Møller har valgt at sige stop, selvom begge parter er tilfredse med samarbejdet. Der er ganske enkelt ikke nok timer i døgnet for assistenttræneren.
Annonce

Holstebro: Det har været en svær beslutning, den som Torben Møller har truffet.

For han er yderst tilfreds med sit job som assistenttræner i TTH Holstebro, og det er gengældt fra klubbens side.

Torben Møller, som har været assistenttræner for ligaholdet i de seneste to sæsoner, har dog måtte sande, at kabalen ikke længere går op.

- Det har været en svær beslutning, da jeg trives rigtig godt i klubben, og har et vældig godt samarbejde med Pether Krautmeyer og alle folkene omkring holdet. Jeg brænder meget for dette projekt, men samtidig brænder jeg også meget for mit civile job hos Creativ Company og må konstatere, at jeg mangler ti timer ekstra i døgnet for at få tingene til at kunne fungere optimalt, siger Torben Møller i en pressemeddelelse.

Han kommer især til at savne den atmosfære, som han har oplevet i sin tid i TTH Holstebro.

- Jeg er vild med den kultur og tilgang som vores ligadamespillere har til vores fælles projekt. Det er en fornøjelse at være i et så spændende klub- og elitemiljø, så jeg tager masser af erfaring med mig, som jeg fremover kan bruge i andre sammenhænge. Nu ser jeg frem til vores deltagelse i Final 4 stævnet her i Holstebro. Det bliver en fantastisk håndboldfest og oplevelse, siger Torben Møller.

TTH-direktør John Mikkelsen sætter pris på Torben Møllers indsats i klubben, og han kalder ham for et "fantastisk klubmenneske"

- Vi håber, at vi på et senere tidspunkt kommer til at arbejde sammen med Torben igen, da han på mange måder bidrage med stor passion og kvalitet, siger John Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gav politiet en fuck-finger

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce