Annonce
Lemvig

Travl onsdag aften: Tre besøg - tre fund af hash

Politiet fandt onsdag aften hash på tre adresser. Arkivfoto

Thyborøn: En politipatrulje havde fik en travl onsdag aften i Thyborøn. Hele tre gange blev der fundet hash ved ransagninger af boliger i byen.

Kort efter klokken 20 fik en 60-årig mand besøg af ordensmagten. Her blev der fundet 1,9 gram hash og 6,1 gram hashmix, som manden er blevet sigtet for at besidde.

Også en 35-årig mand fik besøg af betjentene. Her var fundet noget større. Betjentene fandt og beslaglagde 47 gram hash, 0,8 gram skunk samt en joint. Desuden fandt politiet to ampuller med dopingstoffer samt i alt 62 dopingpiller.

Derfor indkasserede manden sigtelser for både at overtræde loven om euforiserende stoffer samt dopingloven.

Der var også gevinst hos en anden 35-årig mand, der fik besøg af politiet. Her fandt betjentene 35 gram hash samt 3,4 gram hashmix. Det kostede manden en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Prisen for teknologivirksomhedernes indtog

Jysk Fynske Medier, som også står bag udgivelsen af denne avis, offentliggør i dag, at koncernen lukker ugeavisen "Vinderup Avis". Lukningen sker som en direkte konsekvens af et faldende annoncemarked, som i flere år været med til at underminere grundlaget for at drive lokal, annoncefinansieret avis. Det er rigtig ærgerligt for lokalsamfundet, når der ikke længere er plads til avisen. Ligesom det er ærgerligt, når isenkræmmeren, bageren eller posthuset lukker på grund af for lav omsætning. Der er ikke noget positivt at sige om lukningen af avisen, som har sine rødder langt tilbage i 1900-tallet. Men for avislæsere og vogtere af det lokale demokrati og den lokale sammenhængskraft er Vinderup heldigvis stadig godt hjulpet. Vinderup ligger lige i smørhullet, hvor to medievirksomheder fortsat driver deres aviser. Dagbladet Holstebro udkommer selvsagt i området, ligesom Skive Folkeblad også interesserer sig for den del af Holstebro Kommune. Desuden kommer de to store ugeaviser Holstebro Onsdag og Skive Folkeblads "Midt på ugen" i området. Så vi kan godt pakke det værste sortsyn på nærdemokratiets vegne lidt til side. Men udviklingen vidner om, at der er sket et skred. Når annonceomsætningen flytter til det digitale område, flytter langt størstedelen desværre også ud af landet. I 2018 stod Google og Facebook alene for 61 procent af den digitale, danske annonceomsætning. Og modsat omsætningen i danske medievirksomheder, bruger Google og Facebook ikke deres penge til at skabe indhold, som styrker demokrati og sammenhængskraft i lokalområdet. Derfor har vi set en massiv konsolidering på ugeavismarkedet gennem flere år. I større byer, hvor der før var flere selvstændige aviser, er der kun en tilbage, og de mindste har det svært. Vinderup Avis udkommer for sidste gang om en uge, men Vinderup er stadig en vigtig del af Holstebro Kommune og en helt selvfølgelig del af dette dagblads dækningsområde.

Holstebro

Tvis skal vokse ud mod motorvejen

Annonce