Annonce
Holstebro

I kø i en time: Årsag var hverken uheld eller tabt genstand

Her ses noget af den lange kø, som Steen Bertelsen sad fast i. På billedet ses køen ind mod rundkørslen, før Skivevej bliver til Rasmus Færchs Vej i Holstebro. Foto: Steen Bertelsen
Tirsdag morgen var der lang kø på Skivevej.
Annonce

Holstebro: Der opstod tirsdag morgen en timelang kø på Skivevej - uden at der var tale om et uheld.

- Jeg tror, der har holdt biler helt til Hvam fra Vinderup-siden af, vurderer Steen Bertelsen, som selv holdt i kø nær Holstebro - herfra er afstanden til Hvam cirka tre kilometer.

Steen Bertelsen kommer fra Feldborg, kører busrute 72 mellem Skive og Holstebro, og han skulle være i Holstebro klokken 7.25, men nåede først frem omkring en time senere.

Der var mange bilister, som vendte om og tog en anden vej i stedet, forklarer han om den timelange kø.

Midt- og Vestjyllands Politi blev også kaldt ud til de trafikale problemer.

Ifølge P4 Midt-Vests trafikradio skyldtes trafikproppen en vindmølletransport. Den første udmelding lød ifølge trafikradioen på, at vindmølletransporten skulle have tabt noget. En anden melding lød på, at transporten havde ramt en lygte på vejen. Men Steen Bertelsen havde et helt tredje gæt: At to kæmpe siloer havde ramt en lysmast nær Rasmus Færchs Vej.

Men politiet fandt hverken noget tabt eller så noget, der skulle være påkørt. Det tyder i stedet på, at det alene var en langsommelig vindmølletransport, der skabte trafikproblemerne.

- Vores patrulje fandt umiddelbart ikke noget. Men vi fik opkald fra flere utålmodige bilister, der syntes, at sådan en vindmølletransport burde køre på et andet tidspunkt, og det er en helt anden snak, siger Anders Olesen.

Vejen var helt farbar igen klokken 8.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gav politiet en fuck-finger

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce