TTH Damer

Træt Hylleberg tager en pause fra håndbolden

Der har været nok at se til i denne sæson for Mathilde Hylleberg, der derfor er blevet sendt på tidlig sommerferie. Arkivfoto: Morten Stricker
Kroppen har brug for en pause efter en lang sæson, og derfor har TTH Holstebro valgt at sende landsholdsspilleren Mathilde Hylleberg på tidlig sommerferie, selvom der mangler tre kampe af sæsonen.

Holstebro: I de to seneste kampe i DM-slutspillet har TTH Holstebro måtte undvære en sygdomsramt Mathilde Hylleberg, og det kommer holdet også til i de tre resterende kampe af sæsonen, udekampe i slutspillet tirsdag og mandag, samt pokalkampen mod Vendsyssel den 7. maj.

Den 20-årige højrefløj har ganske enkelt brug for en pause fra håndbolden, da hendes krop er slidt og træt efter en lang sæson. Ved siden af et 20-timers civilt arbejde hos Sonne A/S er Mathilde Hylleberg blevet en fast del af startopstillingen på ligaholdet i TTH Holstebro, ligesom hun er blevet en del af A-landsholdet.

- Det hårde og krævende program har siden januar 2018 været planlagt således, at Mathilde med træning, ligakampe, U20-samlinger, U20 VM i Ungarn, Udviklingslandsholdssamling, A-landsholdssamlinger, Golden League, EM slutrunde og Santander Pokalkampe kun har haft en sammenhængende pause på syv dage. Derfor har hun nu brug for en pause, siger TTH direktør John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Heldigvis står TTH Holstebro i en position, hvor man reelt set ikke har mere at spille om i de to sidste slutspilskampe, samtidigt med at pokalkampen bør være en overkommelig opgave. Dermed har man i TTH også overskud til at spare en af holdets største profiler.

- Fra klubbens side er der fuld forståelse for Mathildes ønske om en pause, og vi håber allesammen, at hun får en god pause fra håndbolden og vender stærkere tilbage, siger John Mikkelsen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Tiltalt for voldtægt af niårig pige: Jeg kørte hende bare hjem

Erhverv

Lars Larsens søn rykker ind i Actona-bestyrelse

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

Struer

Befriende besked til 86-årig mand fra Asp: Du kan flytte ind i lejlighed 3 på plejehjemmet på tirsdag

112

Som forsvarer skal man kunne være professionel: - Selv det mest usle menneske, har krav på et forsvar

112

35-årig tiltalt i voldtægtssag: Tippede selv skolen under falsk navn

Fodbold For abonnenter

Nedrykkede Herrup sprudlede da presset forsvandt

Kultur

Food Festival nåede op mod 15.000 besøgende: Lover mindre kø næste gang

112

Blev taget af politiet og fik næsten betalt sin skatteregning - skylder nu Skat 31 kroner

Annonce