Annonce
Holstebro

Træstamme-trick snød 99 ud 100 mennesker: - Jeg havde frygtet en lille shitstorm

Jonas Svensgaard ses her med træstammen, der indeholder "alt det bedste fra bageren" i form af det brød, der ikke er blevet brugt, tilsat rom og kakao. Sevel Bageri leverer brød til godt 20 forskellige steder fra Ringkøbing til Glyngøre. Foto: Facebook

Det gik ikke helt som stort selv alle havde gættet, da Sevel Bageri lavede en "gigantisk" træstamme.

Sevel: Tungen i kinden som forsøg på at skjule et smørret grin burde have røbet, at noget slet ikke var, som det så ud til.

Og det var det da heller ikke, da Sevel Bageri og bagermester Jonas Svensgaard udskrev en konkurrence på Facebook, der er gået over al forventning.

Der var en træstamme på højkant, og der er siden den 14. marts tikket over 10.000 svar ind, og opslaget er blevet set af 244.000 mennesker på det sociale medie. Sammenlagt er den 23 sekunder lange video med konkurrencen set i 21.000 minutter.

- Jeg har regnet mig frem til, at det svarer til en arbejdsuge for ti mand, ler Jonas Svensgaard, der erkender, at han ikke var forberedt på så stor opmærksomhed på en konkurrence.

Men der var et blikfang. I videoen står bageren tilsyneladende ved siden af en gigantisk træstamme. Det var så op til alle andre at gætte træstammens vægt, og den blev afsløret i en ny video søndag aften. Og det var her, der blev brug for en tunge i kinden.

I afsløringsvideoen går Jonas Svensgaard nemlig frem og helt hen til kameraet. Herfra kan han nemt løfte træstammen med et par fingre. 86 gram let.

- Den lå på en palet forrest i billedet, som man ikke kan se. Med stativets ribben falder paletten godt i med baggrunden. Inspirationen er hentet fra youtube, siger Jonas Svensgaard og tilføjer så:

- Jeg havde faktisk lidt ondt i maven, inden jeg skulle afsløre størrelsen, for jeg var bange for at udløse en shitstorm, når nu alle så, hvor lille træstammen var.

Afsløringen er nu blevet taget med store smil, og Jonas Svensgaard sørgede også for, at såvel vinderen - Kenneth Wilson fra Skælskør, der gættede på 85 gram - som en tilfældig deltager - Bettina Kongsgaard - får en 12 kilo tung træstamme. Mens det skal arrangeres, hvordan gigant-træstammen skal komme til Skælskør, så skulle Bettinas præmie, ifølge bagermesteren, gå til øjenafdelingen på Holstebro Sygehus i dag.

- Hun skulle alligevel give kage i morgen, så det gør hun i stedet i dag. Jeg vil skyde på, at én ud af 100, hvis ikke færre, havde gennemskuet, at det var en lille træstamme. Mange tror, at vi har brugt photoshop til at narre, men alt er reelt nok.

Annonce

Her ses først konkurrence-videoen...

Annonce

...og her er afsløringen:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce