Annonce
Holstebro

Trækker sig fra byrådet: Vil have mere tid til familien

Anders G. Jacobsen trækker sig, meddeler han selv. Pressefoto: Ole Mortensen
Venstres Anders G. Jacobsen er færdig i byrådet. I hvert fald i første omgang. Han afviser ikke et comeback.

Holstebro: Venstres Anders G. Jacobsen forlader byrådet med udgangen af denne måned.

Det skriver han selv i en pressemeddelelse.

"Efter nærmere overvejelse på det sidste, så har jeg vurderet, at jeg har behov for mere tid med min familie og i forhold til mit arbejde for VIA i Holstebro og Aarhus, hvorfor jeg kan meddele, at jeg i dag har fremsendt en anmodning til borgmester H.C. Østerby om udtrædelse af Holstebro Byråd med udgangen af september 2020," skriver Anders G. Jacobsen i pressemeddelelsen.

Annonce

Han fortæller, at han bare kan mærke, at han har brug for en pause fra byrådsarbejdet. Og i stedet for at søge orlov, nu hvor der snart kun er et år til kommunalvalget, så synes jeg, at det er mest rigtigt, at jeg trækker mig og lader vores 1. suppleant overtage min post i byrådet, siger Anders G. Jacobsen.

Det betyder dog ikke, at han ikke kunne finde på at stille op til næste kommunalvalg.

"Men i så fald har jeg et halvt år til at tage beslutning om det. Vores opstillingsmøder i Venstre holdes jo typisk i forbindelse med den lokale vælgerforenings generalforsamling i februar måned det år, hvor kommunalvalget finder sted," skriver Anders G. Jacobsen, der fik omkring 800 personlige stemmer ved det seneste kommunalvalg.

Annonce
Holstebro For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce