Annonce
Vestjylland

I 32 år solgte de tøj i Videbæk, men nu er det slut: - Det er klart at vi kommer til at savne ping-pong med kunderne

Tove og Niels Ove Henriksen er glad for, at det er lykkedes at sælge Din Tøjmand i Videbæk til en god kollega fra Vildbjerg. Parret bliver boende oven på butikken, da de trives med at bo i midtbyen. Foto: Johan Gadegaard
Tove og Niels Henriksen er i øjeblikket ved at sælge godt ud af varelageret i Din Tøjmand i Videbæk. Efter 32 år bliver butikken til Tøjeksperten.

Videbæk: - Jeg har ingen bekymringer haft. Derfor er mit hår ikke blevet helt gråt, siger Niels Ove Henriksen med et stort smil.

Fra den 1. september kommer han og hustruen Tove ellers til at tilhøre ”det grå segment” og bliver aktive PHD'ere - Pensionister Hele Dagen.

Det har parret, der er henholdsvis 67 og 64 år, det rigtig godt med. Nu skal der være mere tid til børn og børnebørn samt til rejser i ind- og udland. Der skal helt sikkert også gåes, cykles og løbes lidt mere.

Annonce
Tove og Niels Ove Henriksen siger farvel til de gode kunder på sammen måde, som de har fejret butikkens fødselsdag de sidste 31 år, nemlig med kaffe og kage. Samtidig har de travlt med at holde et stort udsalg i butikken. Foto: Johan Gadegaard

- Vi har nok overvejet det i nogle år, og corona gav det sidste skub. Nu skulle det være, vi tog derfor kontakt til Martin Søndergaard, som vi har kendt i over 15 år, hvor vi har været kolleger, og han var heldigvis klar til at overtage både butik og resten af varelageret. Det er vi glade for. Det er ingen selvfølge, at man kan sælge en tøjforretning i dag. Men vi har gennem alle årene haft en A-placering i Videbæk og en sund økonomi. Derfor kunne Martin også se en forretning i at overtage butikken, siger Niels Ove Henriksen.

Rasmus fortsætter

I perioder har butikken beskæftiget fem medarbejdere, men én forsvandt under corona, og en anden er gået i lære som elektriker. Derfor er det ”kun” Rasmus Fræer Andersen, der fortsætter i butikken efter den 1. september, hvor der kommer til at så Tøjeksperten på facaden.


Martin Søndergaard driver Tøjeksperten i Vildbjerg, og han kan derfor få synergi ved at butikken i Videbæk skifter kæde. Det er jeg sikker på, at vores kunder vil havde det fint med. Tøjeksperten er også en god kæde.

Niels Ove Henriksen


- Martin Søndergaard driver Tøjeksperten i Vildbjerg, og han kan derfor få synergi ved, at butikken i Videbæk skifter kæde. Det er jeg sikker på, at vores kunder vil havde det fint med. Tøjeksperten er også en god kæde, siger Niels Ove Henriksen.

For at den nye ejer ikke skal overtage et alt for stort varelager, der ikke passer 100 procent sammen med den nye kæde, er Tove og Niels Ove Henriksen i fuld gang med et stort udsalg, hvor mange varer er nedsat med mellem 30 og 50 procent.

Udsalget slutter med kaffe og brunsviger med marcipan torsdag og fredag den 26. og 27. august, før Tove og Niels har den sidste dag som manufakturhandlere den 28. august.

Annonce

32 år til oktober

Den 1. oktober er det 32 år siden, Tove og Niels Ove Henriksen kom til Videbæk fra Ejby på Fyn. Den fynske dialekt har de stadig, men pensionisttilværelsen vil blive levet i Videbæk.

- Det er her alle vores venner er, og børn og børnebørn bor i Lind og Herning, så vi skal ingen steder. Vi holder blot op med at gå ind i forretningen om morgenen, siger Tove Henriksen.

- Vi fandt forretningen averteret til salg under billetmærke, som det hed dengang i 1989, og vi tænkte, at Videbæk kunne være et fint sted at slå sig ned. Det må man sige, at det var, og vi har arbejdet fint sammen i alle årene og drevet det hele som en familie, hvor der har været tid til kaffepauser både formiddag og eftermiddag, så vi har haft mange medarbejdersamtaler, siger Niels Ove Henriksen med endnu et smil.

- Der er meget, der har ændret sig i årenes løb - ikke mindst med internettet, der jo også betyder, at vi køber langt mere ind på nettet til butikken, frem for at gå til indkøbsmesser. Der er også mindre fokus på mærkevarer end i begyndelsen, hvor vi etablerede en ungeafdeling med Ball, Diesel og Levi's, og fik succes med det samme. Men uanset alle ændringerne har det været dejligt at drive "byens førende og største manufakturforretning", og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at savne den daglige ping-pong med kunderne og dagene med vores fantastiske medarbejdere, siger Niels Ove Henriksen.


Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Sport For abonnenter

Glædelige gensyn midt i nederlag: To skridt frem og to tilbage

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Vognmænd finder vej gennem stigende dieselpriser og mangel på chauffører og nye lastbiler: - Det er voldsomt lige nu

Erhverv For abonnenter

I 2010 var de seks medarbejdere - nu er der 100 og en omsætning på over 100 millioner kroner: Det er lidt en vild historie

Holstebro

Venstre i Holstebro tyvstarter med valgplakater

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Markussen og Munk fandt melodien i nederlagets stund

Holstebro

De kendte hinanden forretningsmæssigt - men noget gik helt galt: Dømt for at uddele knytnæveslag ved Nupark

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Vestjylland

Se hvordan trafikken kommer til at forløbe i efterårsferien: Weekenderne vil byde på mest trafik

Erhverv

Børnefamilierne indtager kvarteret omkring vandtårnet: Stine skulle bare en tur omkring Amsterdam, Berlin og København, inden hun vendte hjem

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Erhverv

Ekstra hårdt ramt af opsigelser, barsel og sygemeldinger: Presset har aldrig været større

Erhverv For abonnenter

Virksomhed har stået for solid vækst i årrække - hemmeligheden er Jens' værdier og snusfornuften:  - Vi har aldrig købt en papkasse

Struer

Nu bliver der holdt øje med din hastighed på Fjordvejen

Annonce