Annonce
Struer

Tour Revanchen i Struer bliver sendt på landsdækkende tv

Det vil også kunne opleves på tv, når Jakob Fuglsang og Co. kommer til Struer for at køre gadeløb lige efter Tour de France. Foto: Jeff Pachoud/Ritzau Scanpix

Struer: Det er ikke kun dem, der fysisk møder op i Struer den 30. juli, som får mulighed for at se gadeløbet "Le Tour Revanchen".

Alle med et tv får den dag muligheden, da løbet bliver transmitteret live på DR3 fra klokken 19 til 21.

- Vi kan godt mærke på opmærksomheden, at vi har begået lidt af et scoop ved at få Jakob Fuglsang og de andre tour-stjerner til at cykle i Struer to dage efter finalen på Champs-Élysées, siger Struer Kommunes turist – og eventchef Kim Høfler.

Start- og målområde bliver ved Tegltorvet/Folkets Hus, og her bliver der også opbygget et rytterområde. I skrivende stund har følgende danske tourryttere meldt deres ankomst:

Jakob Fuglsang, Michael Mørkøv, Michael Valgren, den danske mester i enkeltstart - Kasper Asgreen, Mads Würtz og Lars Bak.

F Sport Group, som er med til at arrangere cykelløbet, har folk i Frankrig, og her forhandles der med holdene for at få flere ryttere med til start.

Målet er at komme op på 50 ryttere, og at det bliver en blanding af professionelle ryttere og licensryttere.

Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

75-årig omkommet i drukneulykke

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

Annonce