Annonce
Sport

Tottenham-manager: Christian Eriksen spiller onsdag

Eddie Keogh/Reuters
Christian Eriksen er udtaget til Tottenhams kamp mod Norwich, selv om han rygtes til italienske Inter.

Tottenhams Christian Eriksen spiller onsdagens Premier League-kamp mod Norwich, selv om han på daglig basis kædes sammen med et januarskifte til Inter.

Det siger Tottenham-manager José Mourinho på et pressemøde tirsdag.

- Hvad angår Christian Eriksen, er svaret ikke godt for jer (journalister, red.). Men svaret er, at han er udvalgt til kampen i morgen (onsdag, red.). Han spiller i morgen, siger portugiseren.

Eriksens kontrakt med Tottenham udløber til sommer, og danskeren er derfor fri til at forhandle med potentielle bejlere et halvt år før tid.

Vil Inter have ham allerede i januar, skal Serie A-klubben betale en transfersum.

Mandag aften bekræftede Inters sportsdirektør, Piero Ausilio, at Inter har indgivet et officielt bud på danskeren.

- Eriksen er en vigtig spiller. Nu venter vi, efter at vi har afgivet et officielt bud, sagde Ausilio ifølge Sky Sports Italia.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce