Erhverv

Torvehallen er solgt - nu skal bygningen gøres klar til nyt liv

Nu sker der ting og sager med bygningen, hvor Torvehallen tidligere var at finde. Foto: Morten Bang Larsen
Makkerparret Søren Skov og René Dunker har købt stuen og 1. sal i ejendommen, hvor Torvehallen engang lå, og hvor de i forvejen har lejligheden på 2. sal.

Struer: S/D Ejendomme har købt bygningen i Vestergade i Struer, hvor grønt- og blomsterbutikken Torvehallen tidligere var at finde.

Bag ejendomsselskabet står murermester René Dunker og Søren Skov, der er sælger. De to, som både hver for sig og sammen ejer en række lejemål, købte tilbage i december 2017 lejligheden på 2. sal i byggeriet i Vestergade og har nu altså også investeret i resten.

Det fortæller René Dunker, som sammen med makkeren kunne se fornuft i at have eneret over hele bygningen i forhold til eksempelvis renovering.

- Lejligheden på 1. sal er 130 kvadratmeter og selve butikken er 150 kvadratmeter med en kælder på det samme, siger René Dunker, som derfor ser det som mest oplagt at få nogen ind, der har brug for kælderen.

- Der er både adgang fra butikken og udefra, og planen er nu at få butikslokalet ryddet og malet, så folk kan komme ind og se de store rum og mulighederne i dem, forklarer murermesteren, som er mere end åben over for folk med ideer til, hvad der kan være i dem.

Vi har en ansat til at gå og renovere, og så er vi jo også selv nogle unge knejter med masser af krudt i røven, så skal der gives en ekstra skalle, så gør vi det.

René Dunker, murermester

Sparker døren ind

Den tidligere butik skal forblive som erhverv, ifølge René Dunker.

- Der er også et kæmpe gårdanlæg omme bagved, som også kunne være interessant for en eventuel lejer, siger han og tilføjer, at engang imellem, så skal man tage en chance.

- Vi tror selvfølgelig på det, og der læner jeg mig lidt op ad min kompagnon, som er god til at sparke døre ind, men vi skal være mere attraktive end de andre, lyder det fra René Dunker.

Renoveringen er allerede i gang i lejligheden på 2. sal, som forventes at kunne udlejes fra 1. juni, hvorefter turen kommer til lejligheden på 1. sal og erhvervsdelen.

- Vi har en ansat til at gå og renovere, og så er vi jo også selv nogle unge knejter med masser af krudt i røven, så skal der gives en ekstra skalle, så gør vi det, fortæller René Dunker, som allerede nu gerne viser lokalerne frem for muligt interesserede.

Lejligheden på 2. sal er 80 kvadratmeter og både den og den på 1. sal vil stå som totalt renoverede, når arbejdet er færdigt.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ausumgaard omlægger til økologisk planteavl

Erhverv

Åbner kontor i Struer: Dorte vil hjælpe små og mellemstore virksomheder

Erhverv

Købmanden holdt rejsegilde: Sammen er de stærke i Asp

Erhverv

Lokal bank leverer historisk kvartalsregnskab

Erhverv For abonnenter

4 gode tips, hvis man ønsker at tabe sig

Erhverv For abonnenter

Godt for svinebønder - skidt for forbrugerne: Syge grise i Kina udløser eksplosive prishop

Prisen på svinefars til frikadeller og nakkekoteletter til grillen har taget et ordentligt spring opad i de seneste uger, og forklaringen skal findes i Kina. Sådan lyder det samstemmende fra de to største dagligvarekæder Coop og Salling Group. Hos Coop melder informationsdirektør Jens Juul Nielsen om prisstigninger på svinekød på 10 procent. I Salling Group, der står bag Bilka, Føtex og Netto, melder pressechef Kasper Reggelsen ligeledes om højere priser på produkter, der indeholder svinekød. Kina, som er verdens største producent og forbruger af svinekød, er lammet af den alvorlige afrikanske svinepest, der vurderes at have ramt næsten en tredjedel af den kinesiske produktion. - Det er på en trist baggrund, men det er en stor fordel for de danske svineproducenter, der har set en meget kraftig stigning i noteringen på svinekød, siger Klaus Kaiser, erhvervsøkonomisk chef i Seges, landbrugets videnshus i Aarhus. Efter katastrofalt lave priser i 2018, der kastede mange svineproducenter ud i konkurs, er prisen steget voldsomt siden nytår. Ved indgangen til 2019 fik en landmand 8,30 kroner pr. kilo gris, der blev leveret til slagterikoncernen Danish Crown. I denne uge lå prisen på 10,80 kroner, og mandag stiger den yderligere til 11,10 kroner pr. kilo. Det er en stigning på 34 procent siden nytår. - Vi skal tilbage til 2001 for at se en tilsvarende kraftig stigning, så det er helt ekstraordinært. Vi forventer også, at priserne vil forblive på et højt niveau og måske endda stige yderligere, inden man får styr på det i Kina, siger Klaus Kaiser.

Erhverv

Torvehallen er solgt - nu skal bygningen gøres klar til nyt liv

Erhverv

Forpagteren forlod stedet: Biograf-restaurant midlertidigt lukket

Annonce