Annonce
Erhverv

Torvehallen er solgt - nu skal bygningen gøres klar til nyt liv

Nu sker der ting og sager med bygningen, hvor Torvehallen tidligere var at finde. Foto: Morten Bang Larsen
Makkerparret Søren Skov og René Dunker har købt stuen og 1. sal i ejendommen, hvor Torvehallen engang lå, og hvor de i forvejen har lejligheden på 2. sal.

Struer: S/D Ejendomme har købt bygningen i Vestergade i Struer, hvor grønt- og blomsterbutikken Torvehallen tidligere var at finde.

Bag ejendomsselskabet står murermester René Dunker og Søren Skov, der er sælger. De to, som både hver for sig og sammen ejer en række lejemål, købte tilbage i december 2017 lejligheden på 2. sal i byggeriet i Vestergade og har nu altså også investeret i resten.

Det fortæller René Dunker, som sammen med makkeren kunne se fornuft i at have eneret over hele bygningen i forhold til eksempelvis renovering.

- Lejligheden på 1. sal er 130 kvadratmeter og selve butikken er 150 kvadratmeter med en kælder på det samme, siger René Dunker, som derfor ser det som mest oplagt at få nogen ind, der har brug for kælderen.

- Der er både adgang fra butikken og udefra, og planen er nu at få butikslokalet ryddet og malet, så folk kan komme ind og se de store rum og mulighederne i dem, forklarer murermesteren, som er mere end åben over for folk med ideer til, hvad der kan være i dem.

Annonce

Vi har en ansat til at gå og renovere, og så er vi jo også selv nogle unge knejter med masser af krudt i røven, så skal der gives en ekstra skalle, så gør vi det.

René Dunker, murermester

Sparker døren ind

Den tidligere butik skal forblive som erhverv, ifølge René Dunker.

- Der er også et kæmpe gårdanlæg omme bagved, som også kunne være interessant for en eventuel lejer, siger han og tilføjer, at engang imellem, så skal man tage en chance.

- Vi tror selvfølgelig på det, og der læner jeg mig lidt op ad min kompagnon, som er god til at sparke døre ind, men vi skal være mere attraktive end de andre, lyder det fra René Dunker.

Renoveringen er allerede i gang i lejligheden på 2. sal, som forventes at kunne udlejes fra 1. juni, hvorefter turen kommer til lejligheden på 1. sal og erhvervsdelen.

- Vi har en ansat til at gå og renovere, og så er vi jo også selv nogle unge knejter med masser af krudt i røven, så skal der gives en ekstra skalle, så gør vi det, fortæller René Dunker, som allerede nu gerne viser lokalerne frem for muligt interesserede.

Lejligheden på 2. sal er 80 kvadratmeter og både den og den på 1. sal vil stå som totalt renoverede, når arbejdet er færdigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gavl styrtet ned i stormvejret

Leder For abonnenter

Det er utroligt...

Vi kunne læse her i bladet i lørdags, at fremtiden for et af de absolut allerstørste sportsarrangementer i hele landsdelen, Holstebro Cup, som afvikles hver påske, er i farezonen for ikke at kunne fortsætte. Ikke fordi der ikke er deltagere, som vil tage til Holstebro i påsken for at spille håndbold. Det vil de gerne, og det bidrager naturligvis til omsætning og markedsføring af byen, at der kommer så mange udøvere, ledere og forældre. Formanden for Holstebro Cup, Karsten Marcussen, har stået i spidsen for arrangementet i årevis, og han har i lige så mange år haft stor opbakning fra en række frivillige, der gør det af lyst og ikke fordi, de selv har børn eller anden personlig interesse i arrangementet. Selvfølgelig får de en personlig oplevelse ud af at være sammen med så mange glade mennesker, men man gør det også, fordi det er vigtigt for en by at have et stort arrangement som Holstebro Cup. Men formanden stopper, når denne udgave er klaret. Og han kan frygte, der er flere af de frivillige, der benytter lejligheden til det samme. Begrundelsen er, at det er blevet et bøvl med samarbejdet med kommunen, og formanden opfatter det som direkte benspænd, når det er særdeles vanskeligt at få praktiske ting til at gå op, og der ingen velvillighed er fra kommunens side. Det er fortrinsvis adgangen til skolerne, hvor der indkvarteres deltagere, der er problemet, og i modsætning til de kommunale skoler, så er der ingen problemer med professionskolerne, gymnasiet med videre. I samme avis beklager udvalgsformanden det, og nu skal tonen have en anden lyd. Det må vi så se, om den får. Men det kan jo ikke være rigtigt, at der skal en formands-afgang og en forsideartikel i det lokale dagblad til, før man opfatter alvoren hos kommunen. En kommune bør forkæle frivilliges initiativer og arbejdslyst, når det drejer sig om sådanne arrangementer, som helt klart er i kommunens store interesse, der bliver arrangeret. Det er ingen naturlov - slet ikke i dag, at der er frivillige, der vil gøre sådan et stort stykke uegennyttigt arbejde, så derfor kan det undre, at der skal så stort et brag til, før man vågner op og aflyser alle benspænd for at erstatte dem med skulderklap og "medvind på alle cykelstier". Hvis det altså sker...

Annonce