Annonce
Erhverv

Topscorer: Hvidbjerg Bank giver højeste rente til konfirmander

Årets konfirmander kan se frem til den højeste rente hos Hvidbjerg Bank. Arkivfoto: Annelene Petersen
Hvidbjerg Bank giver ti procent i rente til konfirmanderne resten af 2019. Det er det bedste banktilbud i Danmark.

Holstebro: De kommende uger kan årets konfirmander se frem til store fester, flotte gaver og en del penge på kontoen.

Men i en tid med meget lave renter, er det meget svært at få pengene til at yngle.

Bankportalen Mybanker, der sammenligner danske banker, har kigget nærmere på danske bankers renter til konfirmanderne.

Og her løber Hvidbjerg Bank af med sejren med en rente på 10 procent resten af året. Derefter er renten 0,25 procent. På de næste pladser kommer Frøs Sparekasse og Fanø Sparekasse.

For konfirmanden betyder det konkret, at man ved et indskud på 10.000 kroner i Hvidbjerg Bank vil være 666 kroner rigere otte måneder senere. Har man 25.000 kroner, vil man være 1665 kroner rigere over samme tidsperiode.

Alle bankerne i undersøgelsen har sat et indskudsloft på, hvor meget man må indskyde på konfirmationskontoen. Der er også en række andre bindinger og forbehold. Tilbuddet i Hvidbjerg Bank gælder kun for nuværende kunder.

- Bankerne konkurrerer om kunderne, og derfor vælger nogle banker at lave attraktive vilkår for årets konfirmander. Det vælger de at gøre for at få fat i nye, unge kunder, som måske en dag vil blive gode boligkunder, siger kommunikationschef hos Mybanker Ulrik Marschall i en pressemeddelelse.

Et andet af de lokale pengeinstitutter, Vestjysk Bank, tilbyder en rente på 0,25 procent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce