Annonce
Erhverv

Topchef fratræder efter 12 år i køkkenfirma

Administrerende direktør Ole Lund Andersen fratræder. Han vil i fremtiden koncentrere sig om bestyrelsesarbejde. Arkivfoto: Scanpix
Administrerende direktør Ole Lund Andersen har meddelt sin afgang i forbindelse med fremlægningen af årsregnskabet for 2019, hvor omsætningen for første gang rundede en milliard kroner hos køkkenproducenten TCM Group.
Annonce

Tvis: Administrerende direktør Ole Lund Andersen kom til køkkenproducenten TCM Group for 12 år siden.

Men i forbindelse med offentliggørelse af årsregnskabet, der viser et overskud på 142 millioner kroner og en omsætning, der for første gang rundede en milliard kroner, har Ole Lund Andersen valgt at fratræde sin stilling som øverste chef for køkkenproducenten.

- I 2019 fortsatte vi vores vækstrejse og leverede en organisk vækst på næsten 12%. Jeg er ekstremt stolt over den stærke udvikling, som virksomheden har opnået gennem mange år i træk. De seneste 12 år har jeg været administrerende direktør for TCM Group, og virksomheden står meget stærkt. Derfor har jeg besluttet, at tiden er rigtig for mig til at træde tilbage og i stedet fokusere på bestyrelsesarbejde. Samtidig er jeg glad for at kunne overdrage opgaven til en stærk efterfølger, og jeg er overbevist om, at TCM Group vil fortsætte sin vækstrejse i Danmark og i resten af Skandinavien, lyder det Ole Lund Andersen i meddelelse i forbindelse med årsregnskabet.

Ny direktør for TCM Group bliver Torben Paulin. Han tiltræder som ny administrerende direktør fra 1. marts 2020 og kommer fra en stilling som administrerende direktør/bestyrelsesformand for lampevirksomheden Frandsen Group. Tidligere har Torben Paulin været administrerende direktør for dæk- og fælgvirksomheden Nordisk Dæk Import samt administrerende direktør for møbelkoncernen BoConcept.

- Jeg har fulgt TCM Group udefra gennem mange år, og væksten har været imponerende. Nu ser jeg frem til at blive en del af TCM Group og er bevidst om det væsentlige potentiale, der ligger i de forskellige brands både i Danmark og i det øvrige Skandinavien.

Bestyrelsesformand Sanna Suvanto-Harsaae siger om udskiftningen på topposten.

- Først og fremmest vil jeg gerne takke Ole for hans vigtige bidrag til at gøre TCM Group til en førende og den mest innovative køkkenproducent i Skandinavien. Udviklingen i TCM Group de seneste år har været enestående. Jeg respekterer Ole's beslutning, og jeg er meget glad for, at vi har kunnet få en så erfaren kandidat som Torben Paulin om bord, med sin stærke internationale baggrund indenfor langvarige forbrugsgoder og retail, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Stødte sammen i rundkørsel

Annonce