Annonce
Holstebro

To nye butikker på vej i Nørreport Centret: Her er den ene

- Vi har altid været glade for at ligge hernede og altid syntes, at Holstebro er en fantastisk handelsby. Men allerede da Mogens Pedersen kom på banen med Enghavecentret, havde vi nogle overvejelser omkring, hvad det betød det for os, og vi havde en forventning om, at var centret blevet til noget, havde vi ligget godt. Men da centret ikke blev bygget, var vi allerede dengang klar over, at kundestrømmen flyttede sig, fortæller ægteparret Rikke og Mikkel Østergaard, der ejer Søstrene Grene-butikken i Holstebro. Foto: Morten Stricker
Efter 22 år i Østergade rykker Søstrene Grene ind i Nørreport Centret. - Vi skal op, hvor kunderne er, siger ejerne.
Annonce

Holstebro: Den ene af de to nye butikker, der åbner i Nørreport Centret til september, har været en del af Holstebros detailhandel i 22 år.

Det er Søstrene Grene, der sælger boligartikler, brugskunst og gaveartikler, og som altid har ligget i Østergade.

- Vi skal derop, hvor kunderne er. Det er blevet lidt dødt hernede, siger Rikke Østergaard, som sammen med sin mand, Mikkel, ejer fem Søstrene Grene-butikker i henholdsvis Holstebro, Herning, Viborg, Randers og Thisted.

Mikkel Østergaard understreger, at Holstebro-butikken altid har tjent penge, og var Enghavecentret blevet til noget, var Søstrene Grene blevet i Østergade, der havde en særdeles god beliggenhed i forhold det center, som dog aldrig blev til bygget.


Kundestrømmen i Nørreport Centret er mere end dobbelt så stor i forhold til hernede, men det er nok lige optimistisk nok at tro, at vi også kan doble op på omsætningen.

Mikkel Østergaard, der sammen med sin hustru Rikke driver fem Søstrene Grene-butikker.


I stedet er kundestrømmen i Østergade faldet, gågade-lejemål står tomme, den nye biograf har taget en del af parkeringspladserne - og samtidig har Nørreport Centret fået et løft, så det er blevet interessant for Søstrene Grene.

Annonce

Dobbelt så mange kunder

Hvad forventer I, at en flytning kan kaste af sig?

- Kundestrømmen i Nørreport Centret er mere end dobbelt så stor i forhold til hernede, men det er nok lige optimistisk nok at tro, at vi også kan doble op på omsætningen, siger Mikkel Østergaard og tilføjer:

- Men jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en kæmpe succes.

I Viborg har parret også valgt - sidste efterår - at flytte butikken væk fra gågaden og ind i Sct. Mathias Centret, hvilket har resulteret i "en markant omsætningsfremgang."

Annonce

Ny butiks-koncept

I Nørreport Centret får Søstrene Grene lidt mindre plads - 217 mod 240 kvadratmeter i dag.

- Men det betyder ikke så meget. Det er en spritny butik, og vi bygger den op på en helt ny måde, siger Mikkel Østergaard.

Den endelige åbningsdato for den nye butik i Nørreport Centret kendes endnu ikke. Håndværkerne er allerede i gang med at ombygge lokalerne, der der tidligere har udgjort en del af Intersport og den italienske is-butik, som nu er slået sammen til ét lejemål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Venstre foreslår presbold i mink-sag: Vi skal ikke acceptere andre løsninger end opgravning af mink straks

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Struer

Han mente, at de var kærester og gav hende en pistol: Nu har han fået fire et halvt års fængsel

Holstebro

Thomas Danielsen efter samråd om minkgrave: Ministeren brugte tiden på at fralægge sig ansvar

Annonce