Annonce
Erhverv

To måneders omsætning på tre uger: Frisør må ansætte nye for at følge med

Nedlukningen har været dyr for Salon Lagunen, men efter genåbningen har der til gengæld været rigtig godt gang i butikken. Genrefoto: Morten Stricker
Hverken ombygning eller flere ansatte lå i luften hos Salon Lagunen, men det fik coronaen lavet om på.

Holstebro: Det var ikke nogen hemmelighed, at frisørernes ordrebøger var fyldt på alle sider, da de langt om længe måtte åbne igen.

Spørgsmålet var bare, hvor længe der ville gå, før coronalokkerne var klippet af, og efterspørgslen på frisørtider ville begynde at ligne sig selv.

Der er de ikke nået til endnu i Salon Lagunen. Tværtimod.

Annonce

- Vi har aldrig haft så travlt før. På de her tre uger siden genåbningen har vi lavet to måneders omsætning, siger indehaver af salonen Bine Kromann.

Der er heller ikke noget, der tyder på, at kurven for travlhed begynder at falde og ramme det niveau, man kender fra før nedlukningen, og de fleste blev tvunget til at lade håret gro.

- Det plejer at være i tiden efter sommerferien, at vi har døde perioder, men i år er alle konfirmationer og den slags jo flyttet dertil, så der begynder tiderne også at være booket.

Med så meget gang i biksen og udsigt til, at det ikke lige stilner af, var det ikke nok med de seks hænder, der sidder på salonens tre ansatte. Der var brug for flere, kunne Bine Kromann hurtigt se.

- Vi ville aldrig kunne nå at følge med alle de bookinger, og heldigvis fik vi en masse gode ansøgere, som vi har ansat fire af, så vi nu er syv i salonen, siger hun.

Ikke så ringe endda

Det er ikke kun nye ansigter, der har mødt kunderne hos Salon Lagunen efter genåbningen. Også selve salonen ser anderledes ud.

For hvad skulle man næsten få tiden til at gå med, mens nedlukningen stod på? For Bine Kromann var det muligheden for endelig at få renoveret salonen.

- Jeg har i nogle år gået og tænkt på det, men der har bare aldrig været tid til det. Men det kom der pludselig, og så har jeg haft en håndværker til at gå hernede, siger hun.

Alt i alt har den seneste nedlukning ikke været så slem endda for frisøren. I hvert fald ikke nu, hvor man er på den anden side.

- Det var selvfølgelig en sindssygt dyr periode at holde lukket, men lige nu er det til gengæld en rigtig god forretning, siger Bine Kromann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Annonce