Annonce
Holstebro

To lokale virksomheder er blandt landets bedste

Creative Compnay var torsdag i sidste uge i København for at modtage prisen som Best Managed Companies, som kun en af otte danske virksomheder. Pressefoto: Deloitte
Deloitte har kåret otte danske virksomheder som de bedste i Danmark. To af virksomhederne er fra Holstebro. Det vækker glæde ved Creative Company, som er en af virksomhederne.

Holstebro: Både Creative Company og Westpack er blandt landets bedste virksomheder. Det er de netop blevet kåret til af Deloitte, i kategorien Best Managed Companies.

- Det er en dejlig anerkendelse, at vi nu bliver hædret for det, vi gør ved Creative Company, siger økonomidirektør Michael Bjerre Drost, som sammen med direktør Anders Lindhardsen modtog prisen torsdag i sidste uge.

Prisen som uddeles af Deloitte for første gang i Danmark hylder virksomhedernes strategi, finans og kultur. Derfor var det noget, som var oplagt for virksomheden at deltage i, fortæller økonomidirektøren.

- Når det kommer til strategi, så går det ud på, at vi har sat nogle mål, hvor vi gerne vil hen med virksomheden, ligesom vi arbejder med at få medarbejderne til at arbejde med vores mål, siger han.

Virksomhederne er blandt to af de otte virksomheder, der i år har fået prisen i Danmark. Oprindeligt begyndte projektet med Best Managed Companies, fortæller Michael Bjerre Drost.

- Da vi kom gennem ansøgningsprocessen, fik vi tilknyttet en coach, som hjalp os med kultur, strategi og finans, siger Michael Bjerre Drost og forsætter:

- Man har tidligere set at de virksomheder, der har været med i Canada har haft en større vækst end sammenlignelige virksomheder.

Ifølge Deloitte er der gode grunde til, at man nu har rullet konceptet ud i Danmark. Helt konkret har de tidligere kårede virksomheder oplevet en vækst på op mod 19 procent.

- Den tydelige forskel på at være en del af Best Managed Companies eller ej er selve årsagen til, at vi i Deloitte ønsker at rulle denne aktivitet ud – det føler vi os forpligtet til at dele. Når vi kigger på årets vindere tegner der sig et helt klart billede. Disse virksomheder er først og fremmest bedst i deres klasse, når det kommer til strategiformulering og eksekvering af strategi som er en meget kompleks øvelse – hvis det skal gøres godt, siger Bjørn Winkler Jakobsen, partner i Deloitte.

Annonce
Holstebro

Når Jette er på arbejde er mundbindet frivilligt, men når hun skal handle i selvsamme butik, skal hun tage det på

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Sosu-elever frustrerede over fraværs-regler: Ikke fair, at vi kan blive smidt ud for fravær, vi ikke selv kan gøre for

Sport For abonnenter

Næsten alt var til salg da Bjarne åbnede dørene til værkstedet: Et slaraffenland for folk med benzin i blodet

Struer

Nu går slutspurten ind - en ny centerleder skal på plads, og feltet ser godt ud: - Jeg er optimist

Holstebro

VIDEO - det er fuldstændig vildt: Samme gymnasium gik hjem med guld, sølv og bronze

Løvkvist: Messerschmidt kæmper for at vriste magten ud af døende hænder

Erhverv For abonnenter

Henrik fik en meget stor overraskelse, da han skulle redde firmaet: - Vi sidder på en skattekiste af klassisk dansk design

Holstebro

Video: Pernille er tre lektioner fra at blive smidt ud af Sosu-skolen - hvad er der lige gået galt?

Lemvig

DMI varsler snestorm: Op mod 30 centimeter sne på vej

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Holstebro

Lange straffe til tyve: Kastede fire kilo tungt elektronik på patruljevogn i høj fart

Navne For abonnenter

Vera og Verner døde med syv timers mellemrum: - Hun var hans livs kærlighed

Holstebro

Det ses også lokalt, at mere end hver sjette fugl er forsvundet: Visse fugle ser vi langt mindre til

Annonce