Erhverv

To begravelsesforretninger bliver til én

Fra venstre er det Inge Ludvigsen, René Olesen, Ninna Olesen og Tina Pedersen fra det, der nu hedder Struer & Thyholm Begravelsesforretning. Foto: Henrik Vinther Krogh

Struer/Thyholm: Bedemand Inge Ludvigsen afhænder Strueregnens Begravelsesforretning og Thyholm Begravelsesforretning, som hun har drevet gennem en årrække, til Krabbes Begravelsesforretning i Struer.

- Tiden er nok ved at løbe fra enmandsvirksomheder, når det gælder begravelsesforretninger. Man er "på" hele tiden – en service vi ikke ønsker at gå på kompromis med. Men det kræver en del at stå til rådighed døgnet rundt, siger Inge Ludvigsen og fortsætter:

"Jeg har været og er stadig utrolig glad for jobbet som bedemand, og det er derfor rigtig dejligt, at jeg alligevel har mulighed for at blive ved".

Og det kan hun, da hun fremover bliver bedemand hos Krabbes Begravelsesforretning, der har til huse på Torvegade 6 i Struer.

- Vi glæder os over at få Inge som medarbejder. Vi har været ”konkullegaer” - som vi kalder det - i mange år i Struer, og vi ved, at Inge Ludvigsen er en dygtig bedemand, der ligesom os kender lokalområdet og har samme tilgang til bedemandsjobbet, som vi har, siger René Olesen, der er indehaver af Krabbes Begravelsesforretning.

Krabbes Begravelsesforretning i Struer ændrer i forbindelse med ansættelsen af Inge Ludvigsen navn til Struer & Thyholm Begravelsesforretning.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Gråkjær henter stor ordre 'på hjemmebane'

Holstebro

Stor materiel skade: To biler stødte sammen i kryds

Struer For abonnenter

På visit i virkeligheden: Vi får fanget nogle børn tidligere og givet dem den hjælp, de har brug for, tidligere

Holstebro

Budgetgyser: Kæmpestor usikkerhed om kommunens økonomi

Danmark For abonnenter

Carl Holst om balladen i Venstre: Jeg fik ret, men ikke min vilje

Holstebro

UCH-elever viste deres skills frem

Portræt For abonnenter

Dansemusen der fandt ud af, at hun hellere ville være bag scenen

Vinderup

Nye byggegrunde skal stå klar til sommer

Vinderup

Ønske til staten: Lav cykeltunnel ved ny cykelsti

Annonce