x
Annonce
112

To anholdelser sidst på natten: Ung mand truede dørmænd på beværtning

Politiet måtte anholde to mænd sidst på natten i Holstebros byliv.Arkivfoto: Ritzau/Scanpix
Politiet måtte rykke ud to gange mellem klokken 05.00 og 06.00 i Østergade i Holstebro.

Holstebro: I løbet af en halv time opstod der to episoder, der krævede politiets tilværelse i Østergade i Holstebro.

Den første episode var en 20-årig mand, der først opførte sig truende og aggressiv under et besøg på en beværtning i Østergade. Den opførsel udviste han også over for dørmændene, der bad ham om at gå. Politiet blev tilkaldt 05.10, og han blev efter anholdt og taget med til politistationen.

Vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Ralf Høgedal, oplyser, at den 20-årige mand blev løsladt lørdag formiddag efter afhøringen.

20 minutter senere måtte politiet anholde en 57-årig mand, der opførte sig uterligt over for en 18-årig kvinde i gademiljøet i Østergade. Han blev anholdt og taget med til politistation, hvor han yderlige blev sigtet for at være i besiddelse af en joint og amfetamin.

Lørdag formiddag var han endnu ikke løsladt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi må bede om godt vejr

Man må håbe, at det bliver godt vejr efter påske. Det vil i hvert tilfælde gøre opgaven lidt lettere for de kommunalt ansatte samt ledere på skoler og daginstitutioner, når de hen over påsken skal løse en på papiret stort set umulig opgave. De skal skaffe plads til børn i skoler og daginstitutioner, så der dels kan skabes plads nok mellem børnene, og så skal hygiejne-forholdene også være i top. Det vil være en udfordring på rigtig mange skoler og i rigtig mange dagtilbud at skaffe den fornødne plads til det, samtidigt med at det også skal fungere. Skoleklassen kan ikke være i ét klasselokale, og hvis alle forældre vælger at sige ja tak til at få børnene i daginstitution, så er her heller ikke kvadratmeter nok. Opfordringen fra statsministeren lød, at børnene skulle være så meget ude som muligt, og det må man da også håbe, det bliver vejr til i mange dage, da det vil gøre opgaven noget lettere for et presset personale at holde børnene på en rimelig afstand. Ingen ved i skrivende øjeblik hvor mange skoler og dagtilbud, der bliver klar onsdag. Der er meget, der skal på plads. Det vides heller ikke, om forældrene tager imod tilbudet. Ja, børnene skal jo i skole, men hvor mange børn bliver hjemme fra daginstitutionen, fordi forældrene er utrygge ved smittefaren? Mange forældre trænger til, at børnene kommer af sted, og mange børn vil også glæde sig. Men usikkerheden er der jo, om det er en klog beslutning eller ej at sende børnene hjemmefra. Ingen ved det. Det må tiden vise. Vi er på ukendt grund. Regeringen tør ikke længere holde samfundet i et jerngreb på grund af de økonomiske konsekvenser. Eksperterne siger, det her er den klogeste måde at åbne op på. Vi andre må bede til, de har ret. I det her ligger en kalkuleret risiko, da man gerne ser, at en hel del flere faktisk bliver smittet - men i et tempo, hvor sundhedsvæsnet kan følge med. Lukker vi fortsat helt ned, vil det trække epidemien rigtigt langt ud, og mange vil være i fare igen, når bølge to forventes at komme til efteråret. Nej, det er ikke let at træffe en klog beslutning, og en forkert kan give os et nyt Italien eller Spanien. Beslutninger skal tages nu. Næste år ved vi, om det var klogt eller ej.

Annonce