Annonce
Ulfborg/Vemb

Toårige Alfred er klubbens yngste: - Den får fuld gas

Han kører ikke selv på den endnu, lille Alfred Jensen, for alderen skriver kun lige over de to år. Så mor Charlotte er med bagpå. Foto: Jon Jørgensen
Lille Alfred på to år er Ulfborg ATV Klubs absolut yngste medlem til dato. Han giver den gerne fuld hammer på sin 50-kubik - dog med mor bagpå.

Ulfborg: Da Ulfborg ATV Klub i lørdags åbnede sæsonen op efter vinterens nedlukning, blev en ny rekord sat.

For indtil videre har de yngste medlemmer af klubben været fire år gamle. Men nu har to-årige Alfred Jensen skrevet sig ind, som klubbens absolut yngste medlem.

- Hans far har kørt meget cross som barn og ung, så da Alfred var halvandet år, bestemte vi os for, at han skulle have en 50-kubik i to-års fødselsdagsgave, siger 31-årige Charlotte Jensen.

Annonce

Han bliver udfordret, får noget motion og med tiden noget socialt samvær også, og det er jo lige så meget for at komme lidt ud som familie ind imellem.

Charlotte Jensen, kontoransat, bor i Ringkøbing med mand og barn

Og så begyndte junior ellers langsomt at vise interesse for sin gave, men...

- Vi kører altid sammen med ham, selvom den jo ikke kan køre mere end 20 kilometer i timen, og vi passer rigtig godt på ham, siger Charlotte Jensen.

Giver gas

For naturligvis sender parret ikke bare deres søn alene ud på sådan en maskine i så tidlig en alder. Men når det er sagt...

- Så må man sige, at han er fartglad. Den får fuld gas. Han kan også godt finde ud af selv at styre, men vi holder jo stadig fast i styret rundt om ham for en sikkerheds skyld, siger Charlotte Jensen.

Der er flere helt unge purke denne marts-dag på Ulfborg ATV Klubs baner på Industriarealet, hvor nye medlemmer prøver kræfter med sporten. Foto: Morten Stricker

Det er nemlig sundt for børn at komme lidt ud, er parret enig om.

- Han bliver udfordret, får noget motion og med tiden noget socialt samvær også, og det er jo lige så meget for at komme lidt ud som familie ind imellem, siger hun.

Annonce

Køer på græs

Spørger man formand i klubben, Jon Jørgensen, er der slet ikke tvivl om, at det her er klubbens hidtil yngste medlem til dato.

Indtil nu har medlemsskaren bestået af 44 kørere mellem fire og 16 år, og klubben har lige investeret i nye maskiner, så især de ældste kørere har haft noget at se frem til op mod sæsonstart lørdag den 5. marts.

- Der er jo en fantastisk stemning sådan en dag, hvor vi åbner igen efter vinteren. Det er som at se køer på græs. Nogle havde næsten ikke sovet om natten af spænding, siger han.

Det var tilbage i 2018, at Ulfborg ATV-klub første gang kunne byde medlemmerne inden for på de dengang nye baner på Industriarealet i Ulfborg.

Siden er klubben vokset i medlemstal, og corona har modsat mange andre steder ikke ligefrem kastet grus i maskineriet:

- Tværtimod har vi haft succes under corona, fordi det jo er en sport, der foregår ude i den fri luft, siger Jon Jørgensen.

Annonce
Navne For abonnenter

Til Minde Om: Næste gang du besøger hallen i Mejdal, bør du kende historien om Elmer Andersen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Vi har for mange fjumreår, siger politikerne: Sådan gjorde vi, fortæller fire personer fra erhvervs- og kulturlivet

Holstebro For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Lemvig

Midlertidige standpladser, ja tak: Jo flere forskellige tilbud, der er, jo flere mennesker kommer der

Holstebro

Har du nogensinde stjålet? Maria har nuppet venindens Barbie-kjole og Karina har taget forældrenes smøger - men stjæler man også tørfisk?

For abonnenter

Hans Kristian bor 350 meter fra støjende kampflys landingsbane: Nu sagsøger han og over 200 andre naboer den norske stat - et hav af danske erstatningssager kan også være på vej

Sport For abonnenter

Kender du Sisstiss? Det gør 24.700 på Instagram, og de elsker ærligheden, vejledningen og energien

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Man kan sagtens være ambitiøs og resultatorienteret, selv om man står som yngste ufaglærte ved et samlebånd - og man kan have gennemført fine uddannelser og stadig være blottet for evner

For abonnenter

Populær malerproducent har fordoblet salget på tre år og slår rekord i regnskabet: Sådan har de tacklet prisstigningerne

Holstebro

Varehus har ligget samme sted i over 30 år, men åbner snart i nyt område: - Vi havde nogle forhold, som ikke var optimale

For abonnenter

Sommer på vej! Derfor bliver Vestkysten igen den store vinder

Alarm 112

21-årig motorcyklist død efter soloulykke uden for Skive

Sport For abonnenter

Regnskabet er gjort op efter en sæson, som slet ikke har levet op til forventningerne: Stregspillerne ligger i bunden af karakterlisten

Navne

Finn Orvad: Jeg ville gerne være bedre til ikke at lade mig gå på af konflikter

Annonce