Annoncørbetalt indhold

Tips til en grønnere hverdag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Flere og flere mennesker bliver en del af debatten omkring vores miljø, og særligt den negative effekt mange forskere mener, vi har på klimaet.


Annonce

Både i mainstream medier og ude i de danske hjem er der kommet mere fokus på bæredygtighed, og efterhånden er klimabevidstheden blevet en fast del af mange hverdage rundt omkring i verden. Er du ny til alt dette, kan det dog godt virke lidt uoverskueligt at finde ud af, hvordan din hverdag kan gøres grønnere - men det kan du heldigvis få lidt hjælp til herunder.


Hvad handler klimadebatten egentlig om?

Før du finder ud af, hvor du skal starte din grønne hverdag, kan det være fint lige at få klargjort, hvorfor det kan være nødvendigt at ændre din hverdag. Der er meget, der tyder på, at de negative klimaforandringer vi ser i naturen, har noget at gøre med den menneskelige adfærd - og det betyder jo, at vi skal ændre noget, hvis der skal være en chance for at stoppe denne globale klimakrise i tide!


Grøntsager er faktisk grønnere end kød

Godt nok er grøntsager ikke kaldet grøntsager, fordi de miljømæssigt er grønne, men sammenhængen er der faktisk! Du har måske nok hørt, at flere og flere mennesker begynder at skrue op for planterne og ned for kødet i et forsøg på at leve et grønnere liv.

Det er vigtigt at sige, at der ikke er nogen, der bare kan forvente af dig, at du dropper kødet fuldstændig - det er op til dig, og kun dig, hvad du spiser. Men vejledende er det en god ide, hvis du kan skære lidt ned på det røde kød, da det er værst rent produktionsmæssigt.


Implementering af grønnere energi i boligen

Du bruger rigtig meget energi i din hverdag, også når du ikke tænker over det - og faktisk kører mange af de ting, der bruger strøm hele tiden. Derfor er det en god start på dit nye grønne liv, hvis du finder den strømudbyder, der giver de bedste vilkår for miljø og klima, så du kan bruge strøm med en god, grøn samvittighed.


Forsøg at genbruge mere

Selvom genbrug faktisk mange steder i samfundet er gået hen og blevet en trend, er genbrug også meget mere end det - genbrug er også at hjælpe med at mindske mange af de produktioner, der ikke alle er lige gode ved natur og miljø, så vi forbruger færre ressourcer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.