Annoncørbetalt indhold

Tips til at få det optimale lys i et rum med lavt til loftet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ingen grund til, at et rum med lavt til loftet skal være et mørkt eller uinspirerende rum. Uanset om det er en stue, et køkken eller et soveværelse, kan den rette belysning være med til at åbne rummet op og få det til at føles lækkert og indbydende.

Faktisk kan en korrekt placeret belysning være en af ​​de mest effektive måder, når det kommer til visuelt at løfte et rum med lavt til loftet. Så har du lavt til loftet? Det er slet ikke noget problem. Du kan lave et rum du nyder at være i, med hjælp fra flere smarte belysningstips.

Annonce

Tænk over hvilke lamper du vælger

Hvis du har lavt til loftet, er det bedst at undgå store og lavthængende lamper. Først og fremmest har disse lamper den effekt, at de bringer loftet ned i rummet, så det kommer til at føles mindre. Derudover kan du risikere, at lamperne kommer i vejen.

Den gode nyhed er, at der er masser af skønne alternativer til store og lavthængende lamper. Du kan eksempelvis gå efter gulvlamper, bordlamper eller andre loftslamper såsom spotlamper. Er du på udkig efter LED-lamper til dit hjem, kan du tage et kig hos plusled.

Ved at bruge en række forskellige lyskilder, i forskellige højder og niveauer, kan du være med til at trække opmærksomheden væk fra loftet og i stedet understrege rummets helhed.

Undgå mørke hjørner

Når du skal oplyse et rum med lavt til loftet, er kunsten at sigte efter en jævn spredning af lyset. Det vil altså sige, at du skal undgå mørke hjørner så vidt, det er muligt.

Mørke hjørner kan hurtigt få et rum til at se indeklemt ud, så det nærmest kan ende med at føles helt klaustrofobisk. Dette gør sig gældende uanset, om du skal i gang med indretning af dit hjemmekontor, din entré eller dit soveværelse.

Andre måder du kan indrette et rum med lavt til loftet

Der findes selvfølgelig mange forskellige metoder til at få det meste ud af dine rum. Meget handler om at finde en kreativ løsning, især i rum med lavt til loftet.

Hæng spejle op på væggen

Det er også en fordel at overveje at hænge spejle på væggene. Spejle er geniale, hvis du ønsker, at rummet skal virke større.

Brug lyse farver

Lyse farver, såsom hvid, beige og lignende, er rigtig gode til rum med lavt til loftet. Dette er på grund af, at mørke farver kan få rummet til at syne mere lukket.

Vælg enkle møbler

Et simpelt tema hjælper med at få rummet til at føles mere åbent. Vælg enkle og lave møbler med rene linjer, så rummet kommer til at føles mere let og luftigt.

Væglamper og bordlamper til et rum med lavt til loftet er et godt valg

Væglamper og bordlamper er en god erstatning for en eller flere loftslamper i et rum med lavt til loftet. Disse lamper vil give masser af lys samtidigt med, at de skaber varme og atmosfære uden, at det føles som om, at loftet kommer længere ned.

Du kan placere væglamper og bordlamper flere forskellige steder i rummet. Desuden kan du også vælge gulvlamper, hvis det passer bedre ind til indretningen i rummet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.