Annoncørbetalt indhold

Tips fra Kredittkort Info til rejsen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vinteren begynder at nærme sig. Det betyder at temperaturen vil dale gevaldigt og at dagene bliver kortere og mørkere. Vi er mange som ikke er så glade for det kolde, mørke vejr og derfor søger sydpå. Flere og flere er begyndt at tage ud at rejse for at få en lidt ekstra lang sommer, og du kan blive den næste. Men inden du tager afsted, så læs lige i artiklen her, for at finde de bedste råd når du rejser med dit kreditkort.

Dit kreditkort kan være afgørende for en god rejse

Annonce

I mange år har det været meget almindeligt at rejse om sommeren når vi alligevel har noget sommerferie. Men flere og flere er blevet træt af især det danske vejr, og vælger derfor at rejse varmere steder hen, når vinteren begynder at komme tættere på. Langt de fleste mennesker vælger at rejse med deres kreditkort, fordi det netop skal være muligt at kunne betale når du er afsted, men hvad er egentlig vigtigt at vide om dit kreditkort inden du rejser? Vi er mange som ikke tænker meget over vores kreditkort, men sandheden er, at den kan være guld værd på en rejse. Først og fremmest så kan kortet sørge for at vi har penge. Det kan fungere som en slags nødpenge, hvis du f.eks. har kontanter med også. Det kan være enormt svært at beregne præcis hvor mange kontanter du bør tage med på en ferie. Hvis dit beløb pludselig viser sig ikke at være nok, så er et kreditkort i den grad afgørende. Så længe du har penge på kortet, så vil du altid være i stand til at kunne bruge dit kreditkort i udlandet. Det er generelt en god idé at have sit kreditkort med sig, og du kan få en masse god information om netop dit kreditkort hos Kredittkortinfo.no/.

Låneksempel: Eff.rente 17,1 %, 15.000,- o/12 mnd, kostnad: 1.323, Totalt: 16.323

Undgå unødvendig stress med kreditkort

På mange kreditkort er der en gratis rejseforsikring som kan være ganske belejlig for dig på din rejse. Men det er bestemt ikke den eneste fordel. Hvis du rejser til et land hvor der er mange mennesker, så kan du med kontanter, risikerer at de bliver stjålet. Det er bestemt ikke optimalt at skulle stå i et fremmed land og ikke have nogen penge på sig overhovedet. Et kreditkort fylder også mindre end en masse kontanter, og her vil alle dine penge være samlet et sikkert sted. Der findes efterhånden mange forskellige kreditkort, men med flere af dem har du mulighed for at få masser af rabat ved at benytte dem i udlandet. Du kan også undgå at skulle betale en masse gebyrer, og husk at du aldrig bør låne flere penge end du kan tilbagebetale, hvilket du kan læse meget mere om på dinside.dagbladet.no .

Generelt er der massevis af fordele ved at benytte sig af sit kreditkort i udlandet, som du nok kan høre. En god tommelfingerregel er altid at have sit kreditkort på sig, når du er steder henne som du ikke er vant til. Uventede situationer kan opstå, og så er det altså meget rart lige at kunne hive sit kort frem, hvis det skulle blive nødvendigt. Det er for risikabelt at have løse penge på sig, og det giver dig et ekstra ansvar for at skulle passe godt på dem.

Sådan styrker du din egen sikkerhed i udlandet

De fleste mennesker vil den dag i dag ikke gå uden for deres dør uden lige at have et kreditkort i tasken. Hvorfor skulle det dog være anderledes, når du skal på ferie? Lige så vel som at vi alle vælger en rejseforsikring til, inden vi skal afsted, hvorfor så ikke tage kortet med, for også at skabe denne ekstra sikkerhed? Verden er uforudsigelig og vi kan aldrig være helt sikre på hvad der vil ske. Derfor kan vi lige så godt være bedst muligt forberedt på enhver situation. Et kreditkort kan i den grad give dig en sikkerhed som du ikke ville have haft, hvis du kun havde kontanter. Bare fordi dit kort er med dig på ferie, så er der ingen der siger at du skal bruge det. Det er blot en fordel at have ved lommen, i tilfælde af at du faktisk skal bruge det på et tidspunkt. Hellere være på forkant end at stå og fortryde, at du ikke fik taget det med dig på ferien.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.