Annonce
112

Tiltalt for voldtægt og frihedsberøvelse af 9-årig pige: Kræves i forvaring

Ifølge anklageskriftet fandt overgrebet sted den 13. juni 2018 ved pumpehuset på Sallingsundvej på Mors, efter at den tiltalte havde fået pigen til at sætte sig ind i hans bil i Vinderup. Arkivfoto.
En 35-årig mand er blevet tiltalt for voldtægt ved samleje og andet seksuelt forhold end samleje og langvarig frihedsberøvelse af en 9-årig pige fra Vinderup.
Annonce

Vinderup: Efter at have siddet varetægtsfængslet siden slutningen af juni sidste år er en nu 35-årig mand blevet tiltalt for voldtægt, andet seksuelt forhold end samleje samt langvarig frihedsberøvelse af en ni-årig pige.

Ifølge anklageskriftet fandt overgrebet sted den 13. juni 2018 ved pumpehuset på Sallingsundvej på Mors, efter at den tiltalte havde fået pigen til at sætte sig ind i hans bil i Vinderup.

Der gik dog næsten en uge, inden politiet fik nys om sagen, og via videoafhøringer af den ni-årige pige kunne konstatere, at der var sket en alvorlig forbrydelse. Yderligere to dage senere blev den nu tiltalte mand anholdt og sigtet i sagen.

Den 35-årige er tidligere idømt en årelang fængselsstraf for voldtægt af en 12-årig pige på Djursland i 2007. Forbrydelsen skete, da manden dengang var 23 år gammel, ganske som han også har været i politiets søgelys i forbindelse med Emilie Meng-sagen. Han har nægtet sig skyldig under hele sagsforløbet.

Manden er derudover tiltalt for overtrædelse af straffelovens § 123 ved at have truet pigen til at afstå fra forklaring til politiet eller i retten, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Da den tiltalte ikke har ønsket medvirken af nævninger, vil sagen blive behandlet som domsmandssag ved Retten i Holstebro. Sagen er berammet til ni retsdage og starter den 24. juni 2019, og dommen forventes afsagt den 9. juli 2019.

Anklagemyndigheden oplyser, at den vil nedlægge påstand om forvaring, der er lovens strengeste straf.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce