Annonce
TTH Holstebro

Tilskuere manglede til den store genåbning, nu er jagten på dem sat på pause

TTH Holstebro mødte tilbage i februar Rhein-Neckar Löwen på hjemmebane foran cirka 2500 tilskuere, men tirsdag bliver det for en noget mindre skare. Foto: Johan Gadegaard
Til torsdagens kamp var en del pladser ubesatte. TTH Holstebro og publikum skulle lige finde sammen igen, var forklaringen. Fredag eftermiddag blev direktøren tvunget til at prioritere, hvem der skulle have adgang til næste kamp.
Annonce

Holstebro: Det var ikke en bekymret TTH-direktør, det var nærmere en direktør, som var fuldt ud bevidst om den naturlige konsekvens af coronavirussen.

For da tilskuerne strømmede til Gråkjær Arena torsdag aften, til den første kamp hvor 1250 tilskuere var tilladt, måtte man efterfølgende sande, at der ikke var gået ligeså mange igennem indgangene, som man havde håbet på.

964 tilskuere var det blevet til. Der var dermed et godt stykke op til de 1250 tilskuere, og det var samtidig en stor kontrast til det antal, man var til selvsamme hjemmekamp mod Skanderborg i sidste sæson, hvor 2017 havde sat sig til rette.

- Først og fremmest var vi glade for, at der kom 964. Jeg havde håbet, at vi kunne melde udsolgt med 1250 tilskuere, men det er tydeligt, at sådan som samfundet er, så begynder folk ikke bare lige at gå til de ting, som de plejede. TTH og publikum skal finde sammen igen, efter at have været adskilt i et halvt år, lød det kort efter torsdagens opgør fra TTH-direktør John Mikkelsen.

Annonce

Sat på pause

Efter det opgør var han fortrøstningsfuld omkring, at folk nok skulle begynde at komme i hallen igen. Der var allerede fint gang i billetsalget til tirsdagens kamp mod Rhein-Neckar Löwen, og der var blevet gjort en stor indsats for at alle skulle føle sig sikre og trygge i deres færden i Gråkjær Arena.

Forhåbningerne om at nå op på 1250 tilskuere mod det tyske storhold, blev der dog sat en brat stopper for fredag eftermiddag, da regeringen genindførte loftet på 500 mennesker i hallen, inklusiv spillere, ledere, presse og så videre.

- Selvfølgelig skal vi også være en del af det samfundssind der er, det er der slet ingen tvivl om, siger John Mikkelsen og fortsætter.

- Når det så er sagt, så er det klart, at vi ærgrer os, for vi har brugt rigtig mange timer, både før og efter Skanderborg-kampen, på at skabe de bedst mulige rammer og vi havde set frem til at kunne levere en udsolgt, eller næsten udsolgt, kamp mod Rhein-Neckar, siger han.

Annonce

Streg i regningen

Direktøren var afklaret med, at der sagtens kunne gå adskillige måneder, inden tilskuertallet igen var oppe på fulde omdrejninger efter Skanderborg-kampen.

For når man har været fra  hinanden i et halvt år, så kunne der godt gå noget tid, før det blev normalt igen, var vurderingen fra John Mikkelsen. Det er der med fredagens genindførte tilskuerrestriktion nu endnu længere udsigter til.

- Der kommer til at gå en rum tid, før vi får det hele på plads igen og folk får deres hverdag igen, og det gælder ikke bare for håndbolden. Det er en streg i regningen for hele sporten, for vi følte, at vi var godt på vej frem og havde skabt nogle gode forhold. Vi kigger også ind i nogle økonomiske konsekvenser, som vi ikke kender på nuværende tidspunkt, siger John Mikkelsen.

Tirsdagens kamp er et eksempel på, at man er er stykke fra hverdagen.

Tilskuerne skal bære mundbind, undtagen når de sidder på deres plads, hvilket også gælder i sponsorloungen. På grund af forpligtelserne til det mad, der allerede var bestilt, så er sponsor-arrangementer blevet prioriteret til tirsdagens kamp, hvor man så har måtte skuffe sæsonkortholdere og almene tilskuere.

- Det var noget af det værste, at skulle sige til nogen, at de ikke kunne komme ind. For at tilgodese flest muligt har vi valgt, at GOG-kampen (næste hjemmekamp 2. oktober, red.), bliver med fortrinsret for sæsonkortholdere, siger John Mikkelsen.

Det er de to eneste hjemmekampe, som TTH Holstebro har inden forbuddet bliver taget op til vurdering igen 4. oktober, og derfor de to kampe som TTH har taget stilling til.


Det er en streg i regningen for hele sporten, for vi følte, at vi var godt på vej frem og havde skabt nogle gode forhold. Vi kan også kigge ind i nogle økonomiske konsekvenser, som vi ikke kender på nuværende tidspunkt.

John Mikkelsen, TTH-direktør.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Stjal Galant

Annonce