Annonce
Struer

Tilmeldinger indløber i en lind strøm

Run to the Beat er en folkefest i Struer - også for løberne ude på ruterne. Arkivfoto
Der er stor forhåndsinteresse for at deltage i Run to the Beat, der afvikles lørdag den 7. september i Struer - halvdelen af de forventede 3500 løbere er tilmeldt.
Annonce

Struer: Det går strygende med tilmeldingerne til årets udgave af Run to the Beat, der finder sted i Struer lørdag den 7. september.

Ved udgangen af uge 33 - i søndags - var der helt præcis 1760 tilmeldte til årets Run to the Beat, der byder på løb i Struers gader og efterfølgende afterparty med masser af musik. Og der er formentlig kommet flere tilmeldinger til siden.

Tallet på de 1760 tilmeldte er betydeligt højere end på samme tidspunkt sidste år. Her var der cirka 1100 tilmeldte.

- Sidste år var løbet udsolgt med 3500 deltagere, og vi håber, at vi igen kan melde udsolgt inden starten 7. september. Set på antallet af tilmeldinger lige nu virker det absolut lovende, siger Struer Kommunes turist og eventchef, Kim Høfler, der også har noteret sig, at motionsløbere generelt tilmelder sig forholdsvist sent til løb.

Det er femte gang, at Run to the Beat finder sted i Struer, og denne gang kan løberne også vælge mellem tre ruter rundt i byen: 5 kilometer, 10 kilometer og en halvmaratondistance på 21,1 kilometer. Og det er ikke tilfældigt, at løbet hedder Run to the Beat - der vil nemlig være flere musikstationer rundt på ruten, så løberne forhåbentligt kan finde ind i en god rytme.

Startstedet er på Hjermvej ved indgangen til Bang & Olufsen bygningen Gården, og det er også i dette område, at afterpartyet finder sted umiddelbart efter løbets afslutning. Løberne sendes afsted henholdsvis kl. 14 for 10 kilometer og halvmaraton og kl. 14.15 for den korte rute.

Musikken til festen efter løbet leveres i år af Nicklas Sahl, Barbara Moleko og Carpark North.

Det ligger i øvrigt fast, at der bliver Run to the Beat i Struer til og med i hvert fald 2022. Inden løbet sidste år kunne turist- og eventchef Kim Høfler melde ud, at folkefesten med løb og musik var sikret frem til og med 2022 i Struer. Det skete efter forhandlinger med ejerne af Run to the Beat-konceptet, engelske IMG.

Kim Høfler glædede sig ved samme lejlighed over, at Bang & Olufsen har valgt at være med som sponsor i alle årene frem til 2022.

Set på antallet af tilmeldinger lige nu virker det absolut lovende.

Kim Høfler, turist- og eventchef i Struer Kommune

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce