Annonce
Lemvig

Tillykke - nu håber vi på de næste tre cykelstier

Cyklistforbundet Lemvig håber på endnu flere cykelstier. (Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix)
Cyklistforbundet Lemvig glæder sig over, at Lemvig og Gudum nu bliver forbundet med cykelsti, men der er ønske om tre mere.
Annonce

Lemvig: I Cyklistforbundet Lemvig er der glæde over, at der nu er afsat 23 millioner kroner til en cykelsti fra Borumvej til Gudum, som betyder, at Lemvig og Gudum vil blive forbundet med en sikker cykel-forbindelse.

Men der er ønske om endnu flere cykelstier.

- Cyklistforbundet - og mange andre - har i årevis peget på den manglende cykelsti langs med Torsmindevej mellem Fjaltring og Thorsminde, og nu er den igen blevet bragt på bane. Denne gang af medlem af teknik- og miljøudvalget, Arne Noe, i avisen den 16. februar. Vejen er officielt en del af den nationale cykelrute Vestkyststien/Norsøruten. Men enhver, der har prøvet at cykle på den, ved, hvor lidt tryghed der er at finde her blandt hurtigkørende privatbiler og tunge lastbiler, siger formanden for Cyklistforbundet Lemvig, Helge Thomsen.

Annonce

Staten kunne spæde til

- Dette manglende led af Vestkyststien er Lemvig Kommune heldigvis opmærksom på, og i 2017 blev der faktisk afsat to millioner kroner til formålet. Det blev set som en begyndelse, men er jo langtfra nok, når prisen ventes at blive 8-10 millioner kroner. Måske mange penge i en fattig kommune, men var det ikke rimeligt at staten var med til at finansiere? Der er tale om en del af en national cykelrute, og den ville være til gavn for cykelturismen på hele vestkysten, mener formanden.


Lige nu siger vi tillykke til alle cyklister i Lemvig Kommune med den kommende cykelsti mellem Gudum og Fabjerg.

Helge Thomsen, formand, Cyklistforbundet Lemvig


Helge Thomsen noterer sig, at formanden for teknisk udvalg, Steffen Damsgaard, har talt om en cykelsti mellem Hygum Bakke og Harboøre og vigtigheden af cykel-turismen.

- Lige nu siger vi tillykke til alle cyklister i Lemvig Kommune med den kommende cykelsti mellem Gudum og Fabjerg. Det er med håbet om, at den hurtigt vil blive fulgt op af cykelstier på strækningerne Hygum Bakke - Harboøre og Fjaltring - Thorsminde. Og hvorfor ikke også Gudum - Resenstad, siger Helge Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce