Annonce
Holstebro

Tilflytter jubler over opbakning til stor festdag

Running Dinner slutter med en stor fest i Plexus. Arkivfoto: Morten Stricker
Lørdag den 22. februar er der inviteret til Running Dinner i Idom-Råsted. Arrangører glæde sig over stor tilslutning.
Annonce

Idom-Råsted: To gange har Idom-Råsted vest for Holstebro vundet prisen som årets landsby i Region Midtjylland.

Et bevis på et stærkt fællesskab og et højt aktivitetsniveau.

Lørdag den 22. februar skal fællesskabet igen have en over nakken, når der er inviteret til Running Dinner, der er et koncept, der blandt andet er afprøvet i Tvis og Borbjerg.

- Det handler i bund og grund om at folk skal møde nye mennesker og lære hinanden at kende, siger initiativtageren Mette Dahl Vestergaard, der flyttede til Idom for tre år siden.

Hun udviklede på idéen sammen med et par andre.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi har solgt 130 billetter. Aldersspredningen går fra 24 til 80 år. Det er meget fint. Vi var i tvivl om, hvorvidt folk ville melde sig, men der er blevet taget rigtig godt imod, siger Mette Dahl Vestergaard, der også har haft succes med at skaffe værtsfamilier, der skal have besøg af deltagerne, som skal spise forret, hovedret og dessert hos tre forskellige.

- Vi ville også gerne have Råsted med, så vi har også engageret nogle chauffører, så afstandene ikke bliver for lange, siger Mette Dahl Vestergaard, der blandt andet har hentet inspiration fra Borbjerg, hvor der har været stor succes med konceptet.

- Vi slutter det hele med en fest i Plexus, der er byens mødested, siger Mette Dahl Vestergaard, der glæder sig over, at der er blevet taget så godt imod det nye initiativ.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro For abonnenter

Omtvistede minkgrave: Ny tvivlsom lov kan lovliggøre minkgrave - men måske i strid med grundloven

Annonce