Annonce
Ulfborg/Vemb

Tilbyder gratis camping

På Nissum Fjord Camping tilbyder indehaveren, at man kan overnatte gratis i disse uger. Privatfoto: Michael Plauborg
Hos Nissum Fjord Camping tilbyder man nu at folk kan tilbringe de næste 14 dage i selskab med naturen.
Annonce

Nissum Fjord: Man skal blot betale for det strøm man bruger. Ellers er det i disse dage gratis at bo på Nissum Fjord Camping. 150 ud af 200 pladser er ledige lige nu, og årsagen bag tilbuddet er ifølge indehaver Michael Plauborg:

- Min tanke med det er, at nogle måske har brug for at komme lidt væk og bruge de næste 14 dage ude i naturen. Herude på vestkysten er der ikke så mange mennesker, og måske det er det man har brug for, hvis man for eksempel kommer fra en stor by, siger han.

På campingpladsen er alle offentlige bygninger lukket - inklusive stedets kiosk.

Det eneste der er åben for offentligheden er det udslagsrum, hvor campingvognenes kemiske toiletter skal tømmes. Det rum bliver ifølge indehaveren desinficeret to gange om dagen, og der er håndsprit på stedet. Tanken er at folk skal samles så lidt som muligt - også på campingpladsen. Derfor har han lukket ned flere steder.

- Så man bliver nødt til at passe sig selv lidt, siger han.

Michael Plauborg har hørt fra de første, der kalder opslaget på Facebook for reklame.

- Det er det ikke. Det er tænkt med hjertet. De kommentarer der er kommet om skjult reklame kan jeg ikke rigtig bruge til noget, siger han.

Og hvad skal man så lave på en campingplads, hvor meget er lukket ned:

- Man skal slappe af. Ud og nyde den natur vi har i området. Der er alle muligheder for at geare ned, siger Michael Plauborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce