Annonce
Kultur

Tidligere Michelin-kok er ny køkkenchef på herregården

N.V. Tasting åbnede for første gang dørene i oktober. Blot seks uger senere måtte gourmetrestauranten dog lukke som følge af coronanedlukningen. Fredag åbner N.V. Tasting igen - og denne gang bliver det med 31-årige Kasper Skovgaard som køkkenchef. Pressebillede
I fredags åbnede restauranten, N.V. Tasting, på Nørre Vosborg. Gourmetsatsningen bliver med Kasper Skovgaard ved roret. Han har netop byttet tilværelsen på den københavnske Michelin-restaurant, Restaurant Geranium, ud med jobbet som køkkenchef i det vestjyske.

Vemb: Ambitionsniveauet har fået et nøk opad.

Nørre Vosborgs relativt nyåbnede gourmetrestaurant N.V. Tasting har nemlig ansat 31-årige Kasper Skovgaard som ny køkkenchef. Han kommer fra den trestjernede Michelin-restaurant, Restaurant Geranium, der ligger i København.

Han tiltræder fra en stilling som "partiansvarlig", hvor han havde to kokke under sig. Tidligere har han arbejdet på blandt andet Kokkeriet og Kokkedal Slot i Nordsjælland.

Annonce


De her rammer, det tårnhøje ambitionsniveau, de frie tøjler, som jeg er tilbudt, og det medfølgende ansvar - det er en drøm, der går i opfyldelse. Det var bare det helt rigtige tidspunkt at udfordre mig selv og flytte til Vestjylland.

Kasper Skovgaard, ny køkkenchef på N.V. Tasting


Det fremgår af en pressemeddelelse.

Med sig tager han Simon Yoon Lehnemann, som senest har været køkkenchef på Restaurant Rebel i København. Han bliver ny assisterende køkkenchef.

- En af landets skarpeste kokke

Bag ansættelserne står Nørre Vosborgs hoteldirektør Thomas Holme og N.V. Tastings konceptansvarlige Mads Cortsen.

- Kasper Skovgaard er en af de skarpeste kokke, som findes i Danmark. Han tager fantastisk gastronomi og internationale erfaringer med sig fra de bedste steder. Kompetencer, som jeg er overbevist om, at han vil videreudvikle på og personliggøre til gavn for N.V. Tasting, lyder det fra Mads Cortsen.

Selv var Kasper Skovgaard ikke i tvivl om, hvorvidt han skulle takke ja til tilbuddet.

- Muligheden for at markere og udvikle min egen gastronomi og få lov til at lede et så eksklusivt køkken med fokus på nogle af verdens bedste råvarer - herunder en hele masse fede lokale fra hav, land og skov - kunne jeg selvfølgelig ikke lade gå fra mig, siger den nye køkkenchef på N. V. Tasting.

- De her rammer, det tårnhøje ambitionsniveau, de frie tøjler, som jeg er tilbudt, og det medfølgende ansvar - det er en drøm, der går i opfyldelse. Det var bare det helt rigtige tidspunkt at udfordre mig selv og flytte til Vestjylland, fortsætter Kasper Skovgaard.

N.V. Tasting slog for første gang dørene op på herregården den 22. oktober 2020.

Annonce
Holstebro For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce