Annonce
Sport

Tidligere landsholdsspiller er på vej til TTH Holstebro

Det tyder på, at Nikolaj Markussen (i rødt) skifter til TTH Holstebro efter næste sæson. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Holstebro: Et opsigtsvækkende navn bliver kædet sammen med TTH Holstebro.

Ifølge avisens oplysninger får klubben glæde af den lange og profilerede bagspiller Nikolaj Markussen fra sommeren 2022.

TTH Holstebro har for nyligt skrevet ud til sine sponsorer, uden at navngive spilleren, at "klubben nu har en unik mulighed for tilknytning af en dansk topspiller fra sommer 2022". Det skulle være Nikolaj Markussen, der er tale om, og handlen er så fremskreden, at den skulle være særdeles tæt på at være en realitet.

Annonce

- Ingen kommentarer. Vi arbejder hver eneste dag på, hvordan vi kan gøre vores hold bedre og mere konkurrencedygtigt, men den nævnte spiller har jeg ingen kommentarer til, lyder det fra TTH-direktør John Mikkelsen.

Også TV2 Sporten har tirsdag erfaret, at skiftet er på trapperne.

Den 2,11 meter høje Markussen har tidligere været en del af det danske landshold og var senest med i VM-triumfen i 2019, hvor holdet vandt guld på hjemmebane.

Efter nogle år i Spanien og Qatar, kom han i 2014 hjem til den danske liga, hvor han var en enkelt sæson i Skjern Håndbold, inden han tog til BSH. Her var han en stor profil i ligaen, hvilket fik den ungarske storklub Veszprém til at slå kløerne i ham i 2020.

Det er dog blevet til sparsomt med spilletid for Markussen, og den 32-årige bagspiller skulle altså være klar til en retur, når kontrakten med Veszprém udløber i sommeren 2022, med Gråkjær Arena som adresse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce