Erhverv

Tidligere håndbolddirektør åbner gulvbutik

- Det er selvfølgelig en satsning, hvor jeg sætter mine egne penge på spil, men jeg føler, at det er det rigtige at gøre, siger Emil Bjørnø. Foto: Johan Gadegaard
41-årige Emil Bjørnø begynder 1. oktober som selvstændig gulvmand med butik og showroom i Mejrup.

Holstebro: Emil Bjørnø var direktør i håndboldligaklubben TTH Holstebro i godt et år, inden klubben valgte at skifte ud på posten.

Netop 2015/2016-sæsonen var sportsligt den mest succesfulde i klubbens historie med Europa Cup-triumf og DM-bronze til dameholdet, mens klubbens herrehold for første og hidtil eneste gang vandt DM-sølv. De fine resultater kostede dog et underskud i millionklassen.

Der er efterhånden gået godt tre år, siden Emil Bjørnø stoppede som direktør i TTH Holstebro. Siden har han været en del af Idegården i Herning, der sælger gulve og fliser.

Efter mange overvejelser har han valgt at starte som selvstændig med salg af gulve og fliser. Han bruger september på at klargøre butikken på Elkjærvej i Mejrup.

- Det er selvfølgelig en satsning, hvor jeg sætter mine egne penge på spil, men jeg føler, at det er det rigtige at gøre. Jeg glæder mig meget, siger Emil Bjørnø.

- Jeg har valgt at starte i Holstebro, fordi jeg mener, der er et marked for det. I Herning er der ikke plads til flere, siger Emil Bjørnø.

Navnet på den nye butik er "Gulvdesign". Den nye forretning er ikke en del af en kæde.

- Jeg har lært branchen at kende. Jeg tror på mulighederne i Holstebro, siger den tidligere håndbold-direktør.

Han overtog lokalerne på Elkjærvej 1. september, og siden har han brugt al sin tid på at forberede åbningen 4. oktober.

Emil Bjørnø er bosat i Holstebro sammen med Tina Møller, som i mange år var ansat i TTH Holstebro. I dag er hun ansat i FC Midtjylland.

Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Vitus vandt DM-guld på sit skateboard

Kultur

Rock i Holstebro er gået konkurs

Leder For abonnenter

Grøn alliance mellem regeringen og Dansk Industri giver håb

På torsdag fremlægger bestyrelsen i foreningen, som arbejder på at få rejst en folkeskov på et lidt over otte hektar stort areal umiddelbart syd for bygrænsen i Struer, et konkret forslag for medlemmerne, når der under en generalforsamling også skal vælges ny formand. Efter cirka halvandet års dødvande, er foreningen med opbakning fra et snævert flertal i byrådet klar til at få realiseret planerne, som blev lanceret af Alternativet i forbindelse med valgkampen op til kommunalvalget i 2017. Struer kommer dermed med på kortet, hvor man kan se, hvordan de danske folkeskove tager form, og under en landsindsamling, som var arrangeret i et samarbejde med TV2 blev der i lørdags samlet penge nok ind til næsten en million træer, som vil blive plantet på dansk jord inden for den nærmeste fremtid. En symbolsk handling, når regnskovene i både Brasilien og Indonesien står i flammer, og de tyske skove sygner hen under klimapres med både stigende temperaturer og lange perioder med tørke. Men en vigtig handling, som da også vækker opsigt på den internationale scene. Nu skal de store tandhjul så også bare falde i hak, og med de seneste udmeldinger fra både regereringen og Dansk Industri er der håb om, at vi endelig ser handling bare de mange ord om at ville gøre en indsats for at reducere CO2-udslippet og sende Danmark i front, når det gælder klimavenlige løsninger og bæredygtig teknologi. DI er således klar med en 2030-plan og godt 150 konkrete forslag, som kan bringe Danmark i front på den grønne omstilling - samtidig med, at der bliver skabt 120.000 nye job og dansk velstand bliver øget med mindst 110 milliarder kroner. Nu skal landbruget bare med, og politikerne skal finde løsninger i en transportsektor, hvor vi stadigvæk savner konkrete forslag fra en regeringen, som fortjener ros for de høje ambitioner og den seneste udmelding om at ville afsætte en milliard ekstra til forskning i klimavenlig teknologi i 2020. Samtidig giver det håb om at kunne samle et bredt flertal omkring klimaindsatsen i Folketinget, når selv Dansk Folkeparti meldte sig klar med en klimapolitik under weekendens landsmøde.

Annonce