Annonce
Erhverv

Tidligere håndbolddirektør åbner gulvbutik

- Det er selvfølgelig en satsning, hvor jeg sætter mine egne penge på spil, men jeg føler, at det er det rigtige at gøre, siger Emil Bjørnø. Foto: Johan Gadegaard
41-årige Emil Bjørnø begynder 1. oktober som selvstændig gulvmand med butik og showroom i Mejrup.

Holstebro: Emil Bjørnø var direktør i håndboldligaklubben TTH Holstebro i godt et år, inden klubben valgte at skifte ud på posten.

Netop 2015/2016-sæsonen var sportsligt den mest succesfulde i klubbens historie med Europa Cup-triumf og DM-bronze til dameholdet, mens klubbens herrehold for første og hidtil eneste gang vandt DM-sølv. De fine resultater kostede dog et underskud i millionklassen.

Der er efterhånden gået godt tre år, siden Emil Bjørnø stoppede som direktør i TTH Holstebro. Siden har han været en del af Idegården i Herning, der sælger gulve og fliser.

Efter mange overvejelser har han valgt at starte som selvstændig med salg af gulve og fliser. Han bruger september på at klargøre butikken på Elkjærvej i Mejrup.

- Det er selvfølgelig en satsning, hvor jeg sætter mine egne penge på spil, men jeg føler, at det er det rigtige at gøre. Jeg glæder mig meget, siger Emil Bjørnø.

- Jeg har valgt at starte i Holstebro, fordi jeg mener, der er et marked for det. I Herning er der ikke plads til flere, siger Emil Bjørnø.

Navnet på den nye butik er "Gulvdesign". Den nye forretning er ikke en del af en kæde.

- Jeg har lært branchen at kende. Jeg tror på mulighederne i Holstebro, siger den tidligere håndbold-direktør.

Han overtog lokalerne på Elkjærvej 1. september, og siden har han brugt al sin tid på at forberede åbningen 4. oktober.

Emil Bjørnø er bosat i Holstebro sammen med Tina Møller, som i mange år var ansat i TTH Holstebro. I dag er hun ansat i FC Midtjylland.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce