Annonce
Navne

Tidligere elitesvømmer fra Holstebro bliver ny leder af Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg

Tidligere elitesvømmer Katarina Thomsen bliver ny leder af Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg. PR foto
Tidligere elitesvømmer fra Holstebro bliver ny leder af Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg.

Ulfborg: Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg har fået ny leder.

- Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at vi pr. 12. august 2019 har ansat Katarina S. Thomsen som leder af Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg, siger Mogens Svejgaard Poulsen i en pressemeddelelse.

Han er idrætsinspektør i Holstebro Kommune.

Katarina S. Thomsen er opvokset i Holstebro, men har de seneste syv år boet i Aalborg, hvor hun har læst Idræt på Aalborg Universitet.

Katarina Thomsen har sideløbende med sine studier været en del af svømmemiljøet i Aalborg, hvor hun både har været træner og livredder. Desuden har hun været med til at evaluere og optimere projekter omkring aktivering og vaneændringer i familier med overvægtige børn, samt processer omkring DGI's projekt "Bevæg dig for livet".

Katarina Thomsen er tidligere elitesvømmer fra Holstebro. I dag er hun stadig idrætsaktiv og har således en verdensrekord i 100 km roning, og hun stiller op til konkurrencer i styrkeløft. I forbindelse med ansættelsen i Vestjydsk Fritidscenter er Katarina Thomsen flyttet tilbage til Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce