Annonce
Struer

Tidligere borgmester rodet ind i bilagssag: Jeg var ikke til den boksekamp

Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V). Arkivfoto: Johan Gadegaard
Mads Jakobsen (V) afviser at have kendskab til køb af syv boksebilletter, som er betalt via hans Mastercard, da han var borgmester
Annonce

Struer: Tidligere borgmester i Struer Mads Jakobsen (V) bliver nu nævnt i forbindelse med sjusk og rod i forhold til brug af kommunale kreditkort.

Det er han mere end træt af, for han mener bestemt ikke, at han har gjort noget forkert.

Sagen angående Mads Jakobsen drejer sig om køb af syv boksebilletter tilbage i 2017, fortæller han selv. Billetter købt med hans kommunale Mastercard.

- Jeg har fortalt, at jeg ikke har deltaget i det arrangement. Jeg var til Aarhus 2017 (kulturarrangement, red.), siger Mads Jakobsen og forklarer, at det er korrekt, at en borgmester går rundt med sit kommunale Mastercard i lommen.

Men kommunens sekretariat har også adgang til at købe på kortet.

- Det er det, der er foregået her, forklarer den tidligere borgmester.

Annonce

Ærgerlig og skuffet

Mads Jakobsen har - siden han blev gjort opmærksom på købet af billetterne - spurgt sekretariatet, hvordan det er gået til, hvilket han ikke har kunnet få svar på.

Venstrepolitikeren ved ikke, hvem der eventuelt brugte de billetter, som altså er købt med hans Mastercard. Hans bedste gæt er, at de er købt som en form for sponsorat fra kommunens side.

- Jeg er både ærgerlig og skuffet, for der er procedurer for det her, og hvis de var blevet fulgt, var det her ikke sket, siger Mads Jakobsen og forklarer, at han aldrig er blevet forelagt et kontoudtog for sit kommunale Mastercard, og at han i øvrigt har afleveret bilag på det, han har købt på kortet.

- Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener, så jeg er trist over det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Stødte sammen i rundkørsel

Annonce