Holstebro

Tidligere borgmester overtager rorpinden i Færchfonden

Pressefoto: Verdo
Tidligere borgmester i Randers bliver ny administrerende direktør i Færchfonden, hvor han afløser Ole Bridal.

Holstebro: Færchfonden har været i det østjyske for at finde sin nye direktør.

Det bliver den tidligere borgmester i Randers Claus Omann Jensen, der fra den 1. august skal stå i spidsen for Færchfonden.

- Med Claus Omann Jensen har vi fundet den helt rigtige profil til at folde vores strategi fuldt ud. Claus har stor erfaring med udviklingsprojekter og har haft ledende roller i deres familieejede virksomheder. Han har også bevist, at han kan skabe byudvikling i stor skala via hans erfaring i Randers Kommune, siger bestyrelsesformand i Færchfonden, Annemette Færch.

Claus Omann Jensen kommer fra et job som direktør hos Midtjysk el-handel samt salgs- og marketingsdirektør i energiselskabet Verdo. Han er samtidig 1. viceborgmester i Randers - men jobbet i Færchfonden betyder, at han nu pakker de politiske ambitioner bort og trækker sig fra politik.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang i Færchfonden, hvor jeg har set et af de bedste eksempler på, hvordan man arbejder med iværksætteri og udvikling. Og jeg kan rigtig godt lide filosofien om at ville gøre gavn i et område. Specielt i disse tider, hvor man ser rigtig mange ting klumpe sig sammen i de større byer. Det arbejde, som fonden gør i dag, skal jeg være med til at forfine og udvikle, og det ser jeg meget frem til, siger Claus Omann Jensen.

Claus Omann Jensen afløser Ole Bridal på posten. Ole Bridal valgte selv at forlade posten efter kun otte måneder i stolen.

Det bliver den tidligere borgmester i Randers Claus Omann Jensen, der fra den 1. august skal stå i spidsen for Færchfonden. Arkivfoto.
0/0
Annonce
Holstebro

Faldt ned i brønd på gågaden: René kræver erstatning

Holstebro

EU-valgkampen var den hårdeste

Holstebro

Spidskandidat åbnede ny konto, og så slettede Facebook også den

Holstebro For abonnenter

58-årige Frank går Danmark rundt: - Man kan jo sige, at jeg har gået 1100 kilometer for at stemme i Holstebro

Holstebro

Unge helt ned til 13 år samles til drukfester

Holstebro For abonnenter

Det er ikke flovt at sige man har brug for hjælp til eksamensangst

Holstebro

Efter forsinkelser: Lokalt firma bygger ny Rema

112

79-årig ribbet på gågaden: Lommetyv hævede stort kontantbeløb

Annonce