Annonce
Sport

Tidligere AGF-keeper erstatter Lössl i Huddersfield

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Polske Kamil Grabara, der var et halvt år i AGF, er lejet ud fra Liverpool til Huddersfield i Championship.

Den unge målmand Kamil Grabara imponerede i foråret på en lejekontrakt hos AGF i Superligaen.

Nu skal den Liverpool-ejede polak i stedet spille den kommende sæson i Huddersfield, der i den seneste sæson rykkede ud af Premier League.

Både Liverpool og Huddersfield meddeler på klubbernes hjemmesider, at Huddersfield har lejet Kamil Grabara for den kommende sæson.

Liverpool skriver også, at klubben mandag indgik en ny lang kontrakt med 20-årige Grabara, der også deltog på det polske U21-landshold ved EM tidligere denne sommer.

I Huddersfield skal Kamil Grabara, der høstede stor ros af AGF-træner David Nielsen under sit lejeophold i Aarhus, umiddelbart erstatte danske Jonas Lössl.

Den 30-årige danske målmand var med til at rykke ud af Premier League med Huddersfield, som tilfældet også var for Mathias "Zanka" Jørgensen og Phillip Billing.

Efter nedrykningen skiftede Jonas Lössl dog til Everton i den bedste engelske række på en treårig kontrakt med start fra 1. juli.

Her er danskeren hentet ind til at kæmpe om spilletid med den engelske landsholdskeeper Jordan Pickford, der har været førstevalg i de seneste par sæsoner.

Everton råder også over målmanden Maarten Stekelenburg.

Kamil Grabara kom til Liverpool i 2016 og har været igennem ungdomsholdene i Liverpool op til U23-holdet.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

75-årig omkommet i drukneulykke

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

Annonce