Annoncørbetalt indhold

Tid til julefrokost

Denne artikel er sponsoreret

Det er tid til julefrokosten. Det er lidt tidligt endnu, ja. Det er ikke afholdelsen, det er tid til, men planlægningen. Vil I selv kunne bestemme, hvor jeres julefrokost skal holdes, skal I nemlig være ude i god tid.

Skal virksomheden, foreningen, skakklubben eller bogklubben holde julefrokost ude, så skal I i gang med at planlægge. Hvis I er ude før de fleste andre, kan I have frit valg imellem spisestederne. Er I for lang tid om at få planlagt, kan der være fyldt op på jeres favoritsted.

Få planlagt jeres julefrokost nu, så den kan blive en mindeværdig, dejlig fest.

Julefrokost i firmaet

I de fleste virksomheder kan denne begivenhed foregå på virksomhedens adresse. Nogle kan selv sørge for mad, andre kan få det leveret udefra.

Der er visse ulemper ved at holde julefrokost i firmaet. Der kan være brug for, at nogle i firmaet gør klar før festen og rydder op efter festen. Nogle skal også sørge for maden. De ansvarlige kan ikke deltage lige så meget i festen som alle andre. Og det er ikke alle ulemperne. Det er bare en af de større.

Holder I det ude, kan alle være med. Det er andre, der tager sig af klargøring, servering og oprydning. Det gør alle til ligeværdige deltagere og får alle med i sammenholdet.

Selskaber i alle størrelser

Der er stor forskel på, om I er en lille bogklub eller en stor virksomhed, der skal holde julefrokost. Mindre selskaber er der ofte plads til på spisestederne. Større selskaber skal finde et større sted og være ude i rigtig god tid.

Både et stort selskab og et mindre selskab kan få en god julefrokost. Det handler om god planlægning. Er I ikke så mange, kan alle være med til at planlægge. I kan så i fællesskab finde et godt sted og eventuelt vælge menu og underholdning. For en større forsamling må der være nogle enkelte, der tager sig af planlægningen.

Gør noget specielt

Skal årets julefrokost virkelig blive en aften, alle husker, kan I arrangere noget specielt. Måske skal I starte med en aktivitet før maden? Måske kan I tage til en koncert efter maden. I kan også finde en anderledes slags underholdning til selve festen.

I kan arrangere nogle aktiviteter eller opgaver under spisningen. Hvis I er en nyere arbejdsplads eller en nyere skakklub, kan I udnytte julefrokosten til at ruste jer sammen. Med nogle fælles opgaver i løbet af aftenen kan der være noget at snakke om og noget at være fælles om. Det kan fx være en quiz i hold.

Hvis I går i gang nu, kan I nå at planlægge en rigtig god julefrokost. I kan finde det perfekte sted og lægge et godt program.

Denne artikel er sponsoreret af Huset med det grønne træ ApS

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.