112

Ti indbrud på fem år: Nu har Single Hytten haft indbrud to dage i træk

Vinfred Laugesen, formand for Single Hytten, har trods alt bevaret humøret: - Det er nok nogle tyve, der skal holde en studenterfest, siger han om de to indbrud. Foto: Morten Stricker
- Det er da træls, konstaterer formand, der nu er nødt til at tage hårdere midler i brug for at beskytte den udsatte Single Hytten.

Holstebro: De føler efterhånden, de har gjort det meste, men placeringen kan de nu engang ikke rokke med.

Single Hytten ligger for sig selv ved Ellebækvej i en afsides område, og det giver folk med uærlige hensigter gode arbejdsbetingelser, erkender formand for Single Hytten, Vinfred Laugesen.

- Det er da træls, og det er jo desværre ikke første gang. Jeg tror, det er tiende gang på de fem år, vi har eksisteret, at der har været indbrud, siger Vinfred Laugesen, der yderligere ærgrer sig over udgifterne og det bøvl, indbruddene hver gang forårsager.

- Der er jo ikke penge at komme efter her, tilføjer han.

Mandag opdagede Single Hytten, at en bagdør var brudt op i tidsrummet mellem lørdag og mandag aften, og Midt- og Vestjyllands Politi kan nu berette om endnu et indbrud mellem mandag og tirsdag. Fremgangsmåden er den samme, og ditto for udbyttet, der består af øl, vin og vand.

- Vi har jo åben bar hver weekend, så vi er nødt til at have noget på lager. Der er nok stjålet for en værdi af 4000 kroner, vurderer Vinfred Laugesen.

- Den første gang var døren brudt op med koben, selvom vi havde fået sat skydelåse op for netop at forhindre det. Fordi døren var ødelagt, havde vi sat lægter på for indersiden, men så havde de bare brudt døren op i den anden side, hvor hængslerne sidder. Den dør bliver aldrig dør igen. Når tyvene bare vil ind, så er der ikke meget, vi kan gøre, konstaterer formanden.

Det betyder dog ikke, at Single Hytten ikke tager kampen op. Foreningen har nu set sig nødsaget til at investere i et sikkerhedssystem, der både tager billeder og alarmerer, når udbudne gæster kommer på besøg.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

112

Kørte bil - var påvirket af kokain og hash

Fodbold For abonnenter

Sådan skal HB forlænge det forrygende forår

Holstebro

Nathasja bruger en uge på hestevognsferie: - Der er virkelig meget hygge

Kultur

Nikolaj Stokholm tester igen på Høloftet

Struer For abonnenter

SE VIDEO: Heines helt store motorcykeleventyr - der stod 'danger' på GPS'en

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Annonce