Annonce
Sport

Thomasberg ikke på bænken mod FC København: Vil ikke misse sønnens konfirmation

Randers FC's Mejrup-bosatte cheftræner Thomas Thomasberg kommer ikke til at sidde på bænken, når kronjyderne søndag spiller mod FC København. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Thomas Thomasberg er ikke at finde på sidelinjen, når Randers FC søndag møder FC København. Fodboldtræneren bliver hjemme i Holstebro for at fejre sin yngste søns konfirmation.

Mejrup: Randers FC spiller søndag mesterskabsspillets sidste hjemmekamp, hvor de får besøg af FC København.

Et opgør, hvor Randers FC skal gøre alt for at holde liv i de europæiske muligheder og samtidig kan spolere guldambitionerne hos københavnerne.

De bestræbelser bliver med assistenttræner Rasmus Bertelsen som vikar i cheftrænerstolen, da Thomas Thomasbergs yngste søn skal konfirmeres selvsamme søndag.

Annonce

Der venter Rasmus en anden kaliber modstander søndag, men jeg håber da, at han kan fastholde sit pointsnit, for så skal jeg da overveje at tage nogle flere kampe hjemmefra.

Thomas Thomasberg, cheftræner i Randers FC

- Det er en vigtig kamp, så det er selvfølgelig træls at gå glip af, men det er værre at misse sin søns konfirmation. Det er én gang i livet, og jeg ville have det yderst dårligt med mig selv, hvis jeg ikke var der til sådan en stor familiebegivenhed, siger Randers FC-chefen, der er bosat i Mejrup.

Som cheftræner slipper man bare ikke sådan lige Randers FC på en kampdag. Hvordan det helt præcis skal løses, er dog ikke aftalt med kone eller konfirmand endnu.

- Kampen kommer til at være et eller andet sted i baghovedet, men det er ikke sådan, at vi alle skal sidde foran fjernsynet. Måske kan vi nå en lille pause undervejs, hvor vi kan følge lidt med, men det er ikke planlagt endnu, siger Thomas Thomasberg.

Ingen ændringer

En ting er til gengæld sikker. Cheftræneren kommer ikke til at blande sig fra afstand. Det ansvar får Rasmus Bertelsen helt og holdent med udgangspunkt i den strategi, som trænerteamet på normalvis har udarbejdet inden.

- Der er selvfølgelig en cheftræner af en grund, men spillerne ved også godt, at ansvaret er delt ud, og vi alle kører i samme retning. Der er jo ingen, som skal noget helt andet, end de plejer, så den tryghed har spillerne stadig, siger Thomas Thomasberg.

Vikaren gør da heller ikke noget stort nummer ud af søndagens rolle.

- Jeg skal selvfølgelig stå med den sidste peptalk i omklædningsrummet, ligesom der er de taktiske justeringer før kampen og i pausen, men vi har et bredt trænerteam, så vi er dækket godt ind, siger Rasmus Bertelsen, som tager hele oplevelsen med ophøjet ro.

- Det er sgu ikke anderledes end normalt. Rollen er lidt en anden, men det betyder ikke noget for mig. Jeg glæder mig altid til en kamp, og det er hverken mere eller mindre søndag, lyder det fra den midlertidige afløser.

Annonce
Vinderup

Nu kommer den: Cykelsti hele vejen mellem Vinderup og Holstebro

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Mads Mikkelsens nyeste film skal kun optages to steder i Danmark - i Holstebro og Viborg

Erhverv For abonnenter

Underskuddet er på 27,8 millioner kroner, men optimismen er intakt: Der er meget, der går vores vej

Holstebro

Mælkebønderne jubler over høje priser: - Nu er der én ting, der gælder. Afdrag, afdrag, afdrag

Holstebro

Nu er der kun én by tilbage: Så få bliver testet

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Holstebro For abonnenter

Skole er blevet til boligområde: Kom indenfor i den første færdige bolig

Leder For abonnenter

Problemet er reelt - men tvang er og bliver dumt

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Holstebro

Lastbiler er stødt sammen: Tag ikke denne vej, siger politiet

Ministerium vil sælge bolig i New York på 353 kvadratmeter

Holstebro

Den delte vandene - nu gør museum den aktuel igen

Sport For abonnenter

Det bliver aldrig til liga igen, men nu bliver der på ny kørt speedway i Skave: - Vi laver morgendagens stjerner

Struer

Nu må talentet Hassan klare sig uden tilskud fra Struer Kommune

Annonce