Annonce
Ulfborg/Vemb

Teen Town-problemer på tilbagetog: - Det er jo utrolig positivt

Fin Konnerup og Robert Jensen var en del af det hold, der i sommerferien gjorde rent i Teen Town. Nu ser det ud til, at flaske-kasteriet er forsvundet på stedet - ihvertfald for en stund. Foto: Jan Briks
Annonce

Ulfborg: Om problemet stadig hersker andre steder i byen, skal være usagt. Men de problemer med hærværk og affald, som i mange år har kendetegnet området omkring Teen Town i Ulfborg, ser nu ud til at være væk – i hvert fald for en tid.

I midten af juli gjorde et hold af lokale ulfborgere rent i området, efter en omfattende omgang henkastede flasker og skrald på området. Siden er flere af de lokale beboere frivilligt kommet forbi området flere gange hver dag for at holde øje med det. Og noget ser ud til at være lykkedes med den strategi.

- Jeg kommer forbi hver dag og har da måske samlet en enkelt øldåse og nogle cigaretskodder op, men mere er det ikke blevet til de sidste fem uger, siger Fin Konnerup, der er en af de lokale, der holder lidt øje med stedet.

- Det er jo utrolig positivt, og jeg hører fra flere, at området er begyndt at blive brugt igen til det, det var tiltænkt som, siger Fin Konnerup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Se, hvilken herlig grund...

Annonce