Annonce
Holstebro

Teaterskole for børn i sommerferien

- Underviserne introducerer børnene til en bred række af teatrets muligheder, fortæller Per Nørgaard Mortensen fra Teater MidtVest. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Holstebro: Teater MidtVest og Dansk Talentakademi arrangerer teaterskole for de 10- til 15-årige i sommerferien.

30 børn i aldersgruppen får mulighed for at komme på teaterskole i Holstebro fra mandag den 3. august til og med torsdag den 6. august, hvor børnene hver dag får undervisning i at spille teater.

- Underviserne introducerer børnene til en bred række af teatrets muligheder, og torsdag afsluttes der med visning af en forestilling, som børnene selv har været med til at udvikle, oplyser Per Nørgaard Mortensen fra Teater MidtVest.

Forestillingen vises på Mulighedernes Plads i toppen af Nørregade i Holstebro.

Prisen for at deltage i teaterskolen er 350 kroner per deltager, og udgiften dækker undervisning, forplejning, t-shirt og en drikkedunk.

Alle teaterskolens undervisere har stor erfaring med teater og formidling:

Kirsten Aastrup har mange års erfaring med undervisning af både voksne, børn og unge. Hun er en del af Teater MidtVest og har DATS børneteaterleder-uddannelse på sit CV.

Christina De Laurent underviser til daglig på teater- og musicallinjen på Dansk Talentakademi.

Daniel Clemann er til daglig leder hos Dansk Talentakademi, hvor han også underviser. Desuden har han været aktiv på flere forestillinger blandt andet hos Operaen i Midten.

Mads Aastrup er uddannet cand. mag. i dramaturgi og arbejder til daglig for Det Kongelige Teater. Han er projektleder og instruktør på en række vækstlags- og amatørforestillinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Annonce