Annonce
Holstebro

Teaterforestilling skal ændre seksualiserende adfærd

Forestillingen "Blottet" kommer til Odin Teatret. Foto: Michelle Berg

HOLSTEBRO: Det er forestillingen "Blottet", der ved hjælp af både kultur og undervisning vil hjælpe de unge med at blive bedre til at sige fra og behandle hinanden ordentligt. Det sker via kunsten, der bliver brugt som katalysator for den svære samtale om uønsket, seksualiserende adfærd, direkte overgreb samt grænsesætning og samtykke, når foreningen Work in Progress inviterer eleverne i Holstebros 9.-10. klasser i Odinteatret i denne uge.

Forestillingen "Blottet" handler om voldtægt set fra offerets perspektiv. Den havde premiere på Bådteatret i København tilbage i januar 2017, og her var det ifølge pressemeddelelsen en stor succes. De unge kommer til at arbejde med emnet, både inden de kommer ind og se forestillingen og bagefter. Der er skabt målrettet undervisningsmaterialet til formålet før og efter indsatsen, og målet er at nedbryde tabuer og skabe dialog om, hvad grænseoverskridende adfærd gør ved et menneske og forhåbentligt skabe ringe i vandet, så uønsket seksualiserende adfærd kommes til livs.

Kvinderne bag forestillingen og konceptet er Iben H. Philipsen, Ditte Maria le-Fevre, Maria Aarup-Sørensen og Iris Thomsen. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce