Annonce
Struer

Teaterforestilling for elever og forældre

Den aarhusianske teatergruppe Opgang 2 spiller "Oh. My. God." i Folkets Hus i Struer torsdag den 15. november. Arkivfoto

Struer: Lions Club Struer Kirsten Bang sælger hvert år i februar tulipaner med temaet "Lions mod misbrug" - et salg, der typisk indbringer i omegnen af 30.000 kroner.

En stor del af pengene bruges i år på en teaterforestilling for de ældste folkeskoleelever - 7. - 9.-klasse - i Struer Kommune og deres forældre. Der er to forestillinger torsdag den 15. november i Folkets Hus i Struer.

Forestillingen hedder "Oh. My. God". Det er en almengyldig ungdoms- og voksenforestilling fra den aarhusianske teatergruppe Opgang 2 om kærlighed og næstekærlighed og om de valg, vi træffer hver eneste dag.

Stykket handler om valgenes konsekvenser, og hvordan vi påvirker hinanden - bevidst og ubevidst.

Lions Kirsten Bang arrangerer forestillingen i samarbejde med SSP Struer, der også tager imod tilmeldingerne. Det er gratis at deltage.

- Vi håber, at forestillingen vil skabe debat mellem forældre og unge om de valg, vi skal træffe hver eneste dag, siger Inger Lundsberg, der er menigt medlem af Lions Club Struer Kirsten Bang, hvor hun tidligere har været præsident.

Både før og efter den cirka halvanden time lange forestilling vil der være mulighed for at møde repræsentanter fra natteravnene, Lions Kirsten Bang, SSP & fritidsvejledning, seksuel sundhed, sundhedscenteret, ungdomsskolen og borgerservice.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tak for havefesten

18 år blev det til. 18 år med guitarsoloer, fadøl og festglade mennesker. År med solskin og overskud, men til sidst også for mange år med regnvejr og underskud, og nu er det slut med Rock i Holstebro. Det kan man begræde herfra og til al evighed. I sidste ende var det dog publikum som svigtede, og kombinationen af flere år med dårligere regnskaber var mere end en-dags-festivalen kunne klare. Det er altid trist, når noget, der engang var stort, må lukke og slukke. Mange har erindringer og oplevelser bundet op i arrangementet – ja nogle har måske endda mødt deres udkårne på festivalpladsen, til tonerne af nogle landets mest populære kunstnere. For andre har det været en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor man mødte alle de mennesker, man ikke lige fik set nok til i en travl hverdag. Det var ikke uden grund, at det blev kaldt Nordvestjyllands største havefest, der dog de sidste år blev mindre og mindre, mens arrangørerne kæmpede en hård kamp for at skabe et økonomisk bæredygtigt projekt, hvor der var en sammenhæng mellem det musikalske ambitionsniveau og publikums interesse. De kommende dage vil det sikkert være mismodet, der fylder mest - og skuffelse over, at det i sidste ende ikke lykkedes at finde en aftale med kreditorerne, så festivalen fik lige en chance mere til for at bevise sin levedygtighed. Men det ændrer ikke på, at Rock i Holstebro i mange år lavede Nordvestjyllands største fest. Der var år, hvor tilskuertallet nåede op over 10.000, og hvor ikke bare gæsterne fik en fed fest; der var også penge at tjene for de frivillige foreninger, der bidrog til, at festivalen kunne afholdes. Det ville naturligvis være lettere, hvis der ikke var konkurrence, og Rock i Holstebro kunne have koncertmarkedet næsten for sig selv. Men der er i dag kommet et langt større udbud af koncerter og arrangementer året rundt, hvilket kun er positivt for det musikelskende publikum. Tilbage er bare at sige tak for festen og kampen. Og hvem ved, måske der af asken fra Rock i Holstebro vokser nye initiativer frem.

Annonce