Annonce
Struer

TDC arbejder på netværket i Struer

Der kan forekomme driftsforstyrrelser i Struer de kommende uger. Arkivfoto: Kasper Palsnov/Ritzau Scanpix
TDC arbejder med en opgradering af netværket i Struer, så der er klar til at blive tændt på 5G-netværket senere i år
Annonce

Struer: Den mobile infrastruktur i Struer Kommune skal forbedres, så der kan blive gjort klar til 5G-netværk.

Det er hovedmeddelelsen i en pressemeddelelse fra TDC Net, der forklarer, at forbedringen kommer til at ske sammen med Ericsson. I samme ombæring vil 2G-, 3G- og 4G-nettet også blive opgraderet, inden 5G-netværket forventes aktiveret i løbet af 2020.

Arbejdet betyder, at der kan komme enkelte driftsforstyrrelser i de kommende uger i Struer.

"TDC Net forventer, at andre mobilmaster i området tager over, så kunderne forhåbentlig bliver forstyrret mindst muligt," skriver de.

- I den aktuelle situation med Covid-19 vurderer vi 2G-, 3G- og 4G-dækningen i området, inden vi går i gang med opgraderingen. Det gør vi for at sikre, at vi opretholder maksimal mobildækning ved hospitaler og andre samfundskritiske funktioner. Når vi opgraderer den enkelte mast, flytter mobildækningen midlertidigt til en anden mobilmast i området og overtager dækningen for at minimere driftsforstyrrelser i nærområdet, siger Andreas Pfisterer, CEO i TDC Net ifølge pressemeddelelsen.

Annonce

Flere ting på mobilen

I dagens Danmark bliver det mere og mere normalt, at flere ting styres fra mobilen, fx varmepumpen i sommerhuset eller hvor man nu lige parkerede bilen.

Opgraderingen af 4G-netværket betyder, at alle allerede nu vil opleve markant hurtigere down- og upload af data samt endnu bedre kvalitet på yndlingsserien på favorit-streamingtjenesten, siger TDC Net.

- I Struer vil man på TDC NETs mobilnetværk opleve markante forbedringer i forbindelserne. Og det bringer nye muligheder. 5G vil skabe fundamentet for digitale fremskridt, og TDC NET vil levere et mobilt netværk, som er skabt til en fremtid, hvor flere ting og maskiner bliver tilkoblet internettet, siger Andreas Pfisterer.

Annonce
Annonce
Struer

Igen-igen: Indbrud på Stentofterne

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Udvisningshelvede var med til at knuse drømmen om tredje pokaltitel: Min følelse er, at dommerne var noget hårdere ved os end ved dem

Holstebro

Vinderup ramt af indbrudsbølge

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce