Annonce
Sport

Taulbjerg var tæt på VM-medalje

Frederik Taulbjerg (til venstre) var en smule skuffet, men stadig tilfreds med sit første senior-vm. Arkivfoto

22-årige Frederik Taulbjerg kan med tilfredshed se tilbage på sit første senior-VM, som endte med en fjerdeplads.

Annonce

Plovdiv: Formelt set er de stadig U23 roere.

Det hindrede dog ikke Frederik Taulbjerg og hans tre makkere i at levere et fornemt resultatet til senior-VM, som blev afholdt i Plovdiv i Bulgarien.

Letvægtsdobbeltfireren leverede en god præstation i opsamlingsheatet, som de vandt, og dermed skaffede sig adgang til finalen. Her endte de på en fjerdeplads.

- Det er selvfølgelig surt at få en fjerdeplads, men vi er samtidig rigtig tilfredse med vores præstation, og det har virkelig været med til at give blod på tanden, at være med til sådan et senior-VM siger Frederik Taulbjerg

Det var kun Tyskland, Italien og Tyrkiet som overgik danskerne, der roede sig i mål i tiden 05:55.690. En tredjeplads havde krævet en tid på under 05:53.950, som var den tid tyrkerne brugte på at komme i mål. Det var tyskerne som vandt i tiden 05:51.210, og der er dermed et stykke op til de bedste roere for danskerne.

- Vi ender udenfor medaljerne, fordi at vi er for langsomme mellem 500-1000 meter, og så bliver vi forstyrret af italienerne, da vi ender lidt i dønningerne fra deres båd, siger Frederik Taulbjerg, som nu ifølge eget udsagn skal hjem og styrketræne, så han og resten af letvægtfireren kan nå helt op til de bedste

Udover den lokale Holstebro-roer, Frederik Taulbjerg, så bestod båden af Jonas Lund, Jens Graudal og Christian Hagemann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Minister: Nej til privat læreruddannelse i Herning, da det vil få alvorlige konsekvenser

Annonce